Višestruki udarci na dugogodišnji brak

Navodni ljubavni trokut već rezultirao s par tužbi! Estradnu zvijezdu optužili da vara muža s reprezentativcem BiH, inače ljubiteljem četničkog vojvode


100posto
09.01.2019.19:25
Navodni ljubavni trokut već rezultirao s par tužbi! Estradnu zvijezdu optužili da vara muža s reprezentativcem BiH, inače ljubiteljem četničkog vojvode
Foto: Instagram

sažeto

Jelena Karleuša, naveli su najčitaniji srpski mediji, razvodi se od supruga Duška Tošića! Pjevačica je, pak, sve demantirala i podigla tužbe


100posto
09.01.2019.19:25

Navodna bračna nevjera i kriza filmskih razmjera trese susjednu estradu. Naime, slavna pjevačica Jelena Karleuša navodno se razvodi od nogometaša Duška Tošića, s kojim je u braku deset godina te s njim ima dvoje djece. Već danima tamošnji tisak piše o Jeleni i njezinom dopisivanju s mlađahnim Tošićevim kolegom, na što je nogometaš, kada je shvatio da ga supruga laže, izgubio živce i posvađao se s kolegom te Jeleni uzeo mobitel i pročitao spornu prepisku.

'Zovite Duška, njegova kuća je po medijima'

Stvar je još gora jer je i prozvani Ognjen Vranješ oženjen. Navodno je Tošić nazvao Vranješa i izvrijeđao ga, žestoko se posvađao s njime. Informacije su to koje je u javnost iznio Kurir, dok Blic još intenzivnije prati priču. Njima je izjavu dao prozvani preljubnik Vranješ. 'Znate kako ja svima kažem: Ja sam s one strane Drine, ne s ove, gdje su šatro mangupi, tako da ne želim pričati na tu temu. Zaboravite tu priču. Zovite Duška, njegova kuća je po medijima. Možeš s njim komunicirati. Sretna vam nova godina, to je to', rekao je nogometaš.

Navodno je Tošić Vranješu prijetio i batinama. O svemu tome što se događa, Karleuša se oglasila na svom Facebooku. Već godinama udaraju na nju, kaže, oni kojima ne odgovara sve ono što iznosi u javnost. Karleuša se svog mišljenja ne libi, a kako je često kontroverzno, izaziva velike bure u javnosti. Stoga ne čudi što se našla na meti. Potpisnicima spornih tekstova poručila je da je protiv njih digla tužbe, a za svoj brak rekla da je dobar te je sve u redu.

'Napad na moju obitelj shvaćam vrlo ozbiljno'

'S mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namjere... Sve se to kad tad vrati kao bumerang. Napad na moju obitelj shvaćam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni posljednji put', napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom. Nastavila je i prilikom sprskog Božića. 'Mediji i ljudi koji me sinkronizirano, dogovoreno i osmišljeno napadaju na Božić, s namjerom da naude meni, mojoj djeci i obitelji, od mene neka ne očekuju 'mir Božiji, Hristos se rodi'. Mislim da sam bila jasna', poručila je pjevačica svima koji se miješaju u njezin brak.

Udarac je ovo na Karleušu s više smjerova. Poznati su njezini stavovi o nacionalizmu, šovinizmu i ostalim problemima koji potresaju društvo na ovim prostorima. Isto tako, poznati su i sramotni stavovi prilijepljenog joj ljubavnika. Teško da bi se složili, a još teže spojili takvi karakteri.

 
 
 
View this post on Instagram

Parents

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 28, 2018 at 12:47pm PDT

newsletter

Prijavite se na Newsletter