Egzotika sa svih strana

Natjecanje u luksuzu! Tko je najviše uložio u praznike? 'Gori sve' od privatnih vila, infinity bazena i raskoši


Barbara Marinović
08.01.2019.19:15
Natjecanje u luksuzu! Tko je najviše uložio u praznike? 'Gori sve' od privatnih vila, infinity bazena i raskoši
Screenshot: Instagram

sažeto

Severina i Igor su na Maldivima, a taj primjer slijedili su i Hajrovići... I Šuput je sa zaručnikom otišla u tople krajeve


Barbara Marinović
08.01.2019.19:15

Ima se, može se! Moglo bi se tako ukratko sumirati odmaranje poznatih estradnih i javnosti poznatih parova koji su blagdanske dane proveli na egzotičnim odredištima. Ima, doduše, onih koji su se pokupili nešto kasnije, kada su novogodišnje obveze prestale. Uzeli su par dana za opuštanje, a da bi se propisno odmorili nisu žalili troška.

Dok obični smrtnici par slobodnih dana provode u krugu obitelji, rodnom mjestu ili izletima u blizini domovine, naši celebrityji odlučili su potegnuti nešto dalje. Priredili smo, stoga, pravo malo natjecanje u luksuzu. Tko je pobijedio - prosudit ćete samo vi!

Par dana prije Nove godine, Severina i Igor pokupili su se na Maldive. Sunce, more, predivne pješčane plaže. Dočekali su 2019. kao u bajci, a tamo odlučili provesti i prvi tjedan ove godine. Luksuza kao u priči.

Na odmor Maje Šuput ljubomorni su svi. Pjevačica bi, da joj biznis jednog dana propade, komotno mogla otvoriti turističku agenciju. Toliko je već proputovala, vidjela i upoznala da bi jako dobro znala gdje uputiti klijente. Na odmor se zaputila u društvu zaručnika Nenada. Uživaju u apartmanu usred džungle, predivnim privatnim plažama i luksuznim restoranima. Maja je u svom elementu!

 
 
 
View this post on Instagram

Swinging easily to 2019... ☀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on Jan 3, 2019 at 3:39am PST

Pravo malo bogatstvo u odmor su uložili i nogometaš Izet Hajrović i njegova supruga Lejla. Također su praznike proveli na Maldivima, gdje su dočekali i Novu godinu. Lejla je rado sve podijelila sa svojim pratiteljima. Odsjeli su u luksuznoj vili s privatnim infinity bazenom.

 
 
 
View this post on Instagram

BUTTERFLY EFFECT 🦋

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on Jan 2, 2019 at 8:49am PST

Franka i Vedran Ćorluka počastili su se tijekom blagdana s dva putovanja. Prvo su posjetili New York, koji za vrijeme praznika obožavaju, a potom su se zaputili u nešto egzotičnije krajeve. Otišli su u Dominikansku Republiku, gdje su dočekali Novu godinu. Ujedno je to bio dobar način da konačno imaju medeni mjesec.

 
 
 
View this post on Instagram

🌊RIE/BESA/CANTA/BAILA/SUEÑA/VIVE🌊🐟☀️ #winterescape #endof2018 #lavidaesbella #noservice #justUS

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on Dec 29, 2018 at 4:06am PST

Severina

Franka Batelić

Vedran Ćorluka

igor kojić

Izet Hajrović

Maja Šušut

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter