Nekima počela divno, drugima teško

Nataša se tajno udala, Janica rodila - godina je krenula jako! Doris Dragović imala je težak početak, no ponovno je dokazala kakav je profesionalac


Barbara Marinović
02.01.2019.11:05
Nataša se tajno udala, Janica rodila - godina je krenula jako! Doris Dragović imala je težak početak, no ponovno je dokazala kakav je profesionalac
Foto: CROPIX

sažeto

Bit će ovo uzbudljiva godina, Nives kao da daje naslutiti da se zaljubila, a Šulić da će ponovno dobiti dijete


Barbara Marinović
02.01.2019.11:05

Ako je suditi po prvom danu 2019. godine, pred nama je iznimno turbulentna godina. Čim smo zakoračili u prvi dan nove godine, dočekala nas je lijepa vijest i prava showbiz bomba. Janica Kostelić postala je majka, u Petrovoj bolnici na svijet je donijela dječaka Oskara. Proslavljena sportašica i državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport dugo je željela ostvariti se u roditeljskoj ulozi pa joj je tako prvi dan 2019. donio veliku životnu sreću. Prinovi su se razveselili svi članovi njezine obitelji, a brat Ivica čestitao je sestri i javno, putem Facebooka, napisavši: 'Bravo mama'. Najteži i najljepši zadatak je pred Janicom, onaj roditeljski. Ne sumnjamo da će 2019. potpuno posvetiti svom dječaku.

A roditeljska uloga čeka i na glumicu Natašu Janjić, koja je također u Novu godinu ušla jako. Naime, objavila je fotografiju sa svog tajnog vjenčanja i tako objavila da je s ortopedom Nenadom Medančićem ušla u brak. 'Jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018. nek' se prelije na ostatak života i sve koje volimo', napisala je uz dirljivu fotografiju Nataša. Čestitke su se zaredale, a u komentarima je postalo jasno kako je glumici kuma bila bliska prijateljica Larisa Lipovac.

Da bi im 2019. godina mogla donijeti prinovu, dali su slatkom objavom naslutiti Luka Šulić i supruga Tamara. Objavili su fotografiju sa sinom Valom, a na kojoj dječak nosi majicu s natpisom 'Tako sam slada, Mama i tata su to opet učinili'. Luka i Tamara uz sina su pozirali iznenađenih izraza lica, a u komentarima su obožavatelji odmah krenuli s pretpostavkama. Radi li se o objavi trudnoće? Hoće li Šulić pauzu 2Cellosa iskoristiti da se posveti drugom djetetu?

 
 
 
View this post on Instagram

2019 here we come 🥳❤️ Happy New Year from all of us!!!😉😘

A post shared by LUKA ŠULIĆ (@lukasulicworld) on Dec 31, 2018 at 12:54pm PST

Nives Celzijus je također zagolicala svojom novogodišnjom objavom. Pozirala je na stolu, a uz fotografiju napisala - 'kad mu kažeš da je desert na stolu'. Čiji je to ona desert? Je li se pjevačica konačno zaljubila? Otkako se razvela, razne su se spekulacije o njenom ljubavnom životu vodile, no Nives ništa nije potvrdila, niti otkrivala. Hoće li to učiniti u 2019., je li ovo teaser?

 
 
 
View this post on Instagram

Kad mu kazes da je desert na stolu 😋

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on Jan 1, 2019 at 9:28am PST

U prvom danu 2019. dočekale su nas tako novorođenče i objava svadbe te potencijalne prinove kao i nove ljubavi.

Nažalost, nije svima Nova godina počela sjajno. Zbog zdravlja je slavni zagrebački chef Tomislav Špiček Novu godinu, nažalost, dočekao hospitaliziran. U predinfarktnom stanju stigao je u bolnicu, gdje je zadržan na liječenju, piše Jutarnji list. Otkrio je da se svega nakupilo te da čeka pretrage. 'Prepao sam se jer 15 minuta nisam mogao doći do zraka', rekao je Špiček o svom zdravstvenom stanju.

Foto: Neja Markičević/CROPIX

Godina nije sjajno počela ni za Doris Dragović, čiji je suprug Mario Budimir također hospitaliziran kada mu je nakon Božića naglo pozlilo. Slobodna Dalmacija javlja da je hitno operiran u splitskoj bolnici gdje su mu ugradili dva stenta uslijed pretrpljenog srčanog udara. Stanje mu se potom stabiliziralo, a sada mu predstoji dugotrajni oporavak. Glazbena diva smogla je, ipak, snage i odradila je najavljeni novogodišnji koncert na Rabu.

Foto: CROPIX

Nives Celzijus

Janica Kostelić

Nataša janjić

Doris Dragović

Tomislav Špiček

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter