Visoko njujorško društvo

Nasljednica hotelskog carstva nekad je bila divlja klinka, no onda se udala u jednu od najmoćnijih i najtajnovitijih obitelji na svijetu!


100posto
05.10.2019.19:00
Nasljednica hotelskog carstva nekad je bila divlja klinka, no onda se udala u jednu od najmoćnijih i najtajnovitijih obitelji na svijetu!
Foto: Profimedia

sažeto

Nicki Hilton rođena je sa srebrnom žlicom u ustima, a udala se za mladića još moćnijeg od sebe. Zajedno su pravo američko plemstvo, no nije uvijek bilo tako


100posto
05.10.2019.19:00

Paris Hilton svima je poznata kao razularena bogatašica, bogata nasljednica, partijanerica, prijateljica Kim Kardashian i vlasnica jednog od prvih celebrity uradaka za odrasle. S druge strane, njezina sestra Nicky samozatajna je pripadnica visokog društva. Drži se po strani, ne sudjeluje u reality formatima i ne zanimaju je tabloidi. Živi kao prava pripadnica visokog američkog društva i sa svojim suprugom čini inačicu američkog plemstva. Nicky Hilton rođena je kao drugo od četvero djece Richarda i Kathy Hilton.

Katolička gimnazija i prestižna srednja škola

Nasljednik je lanca hotela, a djeca Richarda i Kathy odrastala su u nezamislivom bogatstvu, skupim privatnim školama i luksuzu kojeg obični smrtnici teško mogu zamisliti. Oduvijek bliske celebrity krugovima, sestre Hilton pohađale su privatne škole, Nicky je išla u privatnu žensku katoličku gimnaziju na njujorškom Upper East Sideu. Kasnije je na prestižnom Parsonsu upisala dizajn, no nije nikada diplomirala.

Foto: Profimedia

Ipak, vrlo je brzo lansirala vlastitu liniju odjeće, a potom je krenula i s torbicama. Pozabavila se kasnije i dizajnom nakita, no torbice su joj najveća strast. Osim toga, bavila se kratko i manekenstvom te s partnerima otvorila dva hotela - jedan u Miamiju, a drugi Chicagu. Na kraju je partnerstvo završilo na sudu, a Hilton je krenula dalje u poslovne pobjede. Objavila je 2014. godine i knjigu, a 2015. ostvarila suradnju s kozmetičkim gigantom iz kompanije Estée Lauder. Uza sve, podržava niz humanitarnih organizacija.

Udala se za prijatelja iz djetinjstva pa poništila brak

Svojim ljubavnim odabirima neko je vrijeme zadavala roditeljima glavobolje. Pritom poglavito činjenicom da se sa svega 21 godinom udala za Todda Meistera, poduzetnika i prijatelja iz djetinjstva. Vjenčali su se u kapelici u Las Vegasu, a poništili su ga svega tri mjeseca kasnije. Objasnila je kasnije da se naglo odlučila udati i da nije promišljala odluku koliko je trebala.

Ubrzo je stigla ljubavna veza s financijerom i nasljednikom dinastije Rothschild. Upoznali su se 2011. godine na svadbi Petre Ecclestone i Jamesa Stunta. Tri godine kasnije romansa je postala ozbiljnija, tijekom odmora u Italiji par se zaručio, a vjenčali su se 2015. godine u Londonu. Nakon svadbe, Nicki i James Rothschild dobili su dvije djevojčice, a ona se posvetila ulozi majke.

Foto: Profimedia

Paris Hilton

nicki hilton

james rothschild

newsletter

Prijavite se na Newsletter