No Comment by vaša Ljubica

Nasilje na estradi prilično je prisutno: Teška ruka kumovala je i brzim razvodima i prekidima


100posto
12.10.2018.14:05
Nasilje na estradi prilično je prisutno: Teška ruka kumovala je i brzim razvodima i prekidima
Foto: iStock

sažeto

Neke veze počnu idilično, završe brzo i nitko ne zna zašto. Neki ipak znaju, a susjede imaju svi...


100posto
12.10.2018.14:05

Dragi moji,

Petak je stigao, a stigla je i nova porcija informacija o našim poznatim estradnjacima. Prva, osnovna i zadnja poruka ovog teksta jest STOP NASILJU NAD ŽENAMA. Mogu oni vama biti zgodni, simpatični, talentirani... No, velika istina iza ekskluzivnih intervjua, fotografija, umiljatih i simpatičnih izjava jest da se radi o nasilnicima. Ničiji uspjeh i ispeglana javna slika ne mogu biti pokriće za maltretiranje.

Najnovija vijest jest da se pošamarala nekad slavna i temperamentna manekenka, bivša supruga uspješnog poduzetnika. Nije joj, navodno, ni prvi put. Nasilje nikad nije rješenje. No, njeni sukobi nekako uvijek ugledaju svijetlo dana, dok neki drugi godinama ostaju sakriveni. Svi znaju, nitko ne zna.

Teška ruka i brz kraj

Poznat je susjedima jednog slavnog estradnjaka razlog njegovog brzog kraha braka. Teška ruka. Djevojka nije bila svjesna u što se upušta, a kada je ušla u brak, shvatila je da je s nasilnikom pa je vrlo brzo pokupila stvari i spasila se. Navodno.

Nije ni on jedini, naravno. I iz nekih drugih krugova stižu problematični dečki, koji frustracije umjesto na treningu ispoljavaju na ženama. Fizičku nadmoć manifestiraju vrlo lako, bez brige da će se saznati. O serijskom zavodniku njegove bivše partnerice do danas nisu progovorile. Jedna je bila vrlo blizu da ga prijavi policiji, no navodno su je njegovi prijatelji molili da šuti. Da mu ne bi upropastila karijeru. Veza je propala, sreću je našla dalje od njega. Navodno.

Foto: iStock

Gnjusna zlostavljanja

Ima i onih koji zbog povremenih šamara otvoreno završavaju na policiji, žene ih ostavljaju pa im se vraćaju jer svemu kumuje alkohol. Na ruci su lakši tek kad popiju, u trijeznom stanju neće napraviti takvu stvar. No, to ih ne lišava krivnje za gnjusna zlostavljanja. Fizičko nasilje je odvratno i treba biti u kategoriji neoprostivog. Sigurno.

Tko se ima obraza smješkati s naslovnica, a pritom doma šamarati nejake partnerice? Idioti. Tko može dignuti ruku na ženu? Samo smeće, nikako pravi muškarac.

Peto pravilo showbiza - Fizičko nasilje nije ni društveno, ni moralno prihvatljivo!

Sramota je što živimo u zemlji u kojoj nasilnici i dalje zarađuju silne pare. Trebali bi proći puno, puno lošije.
Do sljedećeg tjedna ljubi vas vaša,
Ljubica

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

Scena kolumna

No Comment

newsletter

Prijavite se na Newsletter