Velika je to ljubav

Naprasito su prekinuli, a onda godinama kasnije shvatili da ne mogu jedno bez drugoga! Bivša Miss Hrvatske s nekadašnjim reprezentativcem ima iznimno romantičnu priču


100posto
05.09.2019.13:00
Naprasito su prekinuli, a onda godinama kasnije shvatili da ne mogu jedno bez drugoga! Bivša Miss Hrvatske s nekadašnjim reprezentativcem ima iznimno romantičnu priču
Foto: Admir Buljubasic, Ronald Goršić/CROPIX

sažeto

Andreja i Ognjen Vukojević zajedno su proveli dvije godine u vezi, a onda su naprasito prekinuli ljubav. No, godinama kasnije uslijedila je objava - čekaju dijete i planiraju svadbu


100posto
05.09.2019.13:00

Treću godišnjicu sretnog braka uskoro će proslaviti bivši reprezentativac Ognjen Vukojević i njegova supruga, bivša Miss Hrvatske, Andreja. Vjenčali su se u listopadu 2016. godine, a ubrzo su ponovno slavili - na svijet je te godine stigao i njihov sin. Ovaj samozatajni par jedan je od onih koji se rijetko pojavljuju na javnim događanjima, uživaju u obiteljskom životu i zajedno su u dobru i zlu.

Iako se već dugo ne oglašava za medije, Andreja je i javno podržala svog supruga nakon što je prilikom SP-a u Rusiji razriješen dužnosti suradnika stručnog stožera reprezentacije, a sve nakon što je pobjedu nad Rusijom posvetio Ukrajini i Dinamu. Razumljiva je ta izjava iz Ognjenove perspektive, bio je deset godina u Ukrajini i ona je postala njegov drugi dom tijekom tog perioda. Upravo to objasnila je za Gloriju tada i Andreja.

Goran Sebelić/Cropix

Glasna i jasna podrška mužu!

'Ogi je pokazao i dokazao svoju kompetenciju i sposobnost što se tiče sporta i odradio je posao vrhunski! Reagirao je emotivno jer je deset godina Ukrajina bila njegov drugi dom i nije bilo loše namjere niti političke poruke u izjavi. Prihvatio je sve s razumijevanjem i poštuje odluku HNS-a. Ostaje u Rusiji do kraja, bodriti svoju reprezentaciju!', stala je glasno i jasno u obranu svog supruga bivša misica i danas direktorica Službe marketinga u Hrvatskoj pošti.

Napredovala na poslu i s Ogijem ostvarila sretan obiteljski život

Tada je otkrila i da je ispunjena na privatnom i poslovnom planu. 'Čim je Luka napunio godinu dana, vratila sam se na posao. Jako mi je bitno biti ispunjena i na poslovnom planu, tako sam navikla i to je moj život. Prije mjesec dana napredovala sam na mjesto direktorice marketinga i zaista uživam u radu i volim svoj posao', otkrila je Vukojević prošle godine.

Danas sretan i stabilan par prošao je dug put od mladenačke veze i prekida pa sve do pomirenja i prinove. Proveli su skoro dvije godine, a onda naprasito prekinuli, iako su mnogi očekivali da će se tada mlađahni par odlučiti na svadbu. O razlozima nisu htjelo govoriti, a četiri godine kasnije to više nije bilo niti važno. Shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga pa su se pomirili i odlučili zasnovati obitelj.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Ognjen Vukojević

andreja ćupor

Andreja Vukojević

newsletter

Prijavite se na Newsletter