Vojvotkinja pod stresom prije poroda

Napadi sa svih strana: Meghanina polusestra objavljuje dvije knjige u kojima će ju popljuvati, a Kate i Camilla su popularnije od nje


Ines Madunić
28.01.2019.21:00
Napadi sa svih strana: Meghanina polusestra objavljuje dvije knjige u kojima će ju popljuvati, a Kate i Camilla su popularnije od nje
Profimedia

sažeto

Konstantne negativne priče koje okružuju vojvotkinju od Sussexa nikako da se smire


Ines Madunić
28.01.2019.21:00

Tri su mjeseca do rođenja njihovog prvog djeteta, a Meghan Markle i princ Harry nisu baš omiljeni par svima, što se dokazuje svaki dan. Stalno izviru nove priče koje im ne idu u prilog.
Njezina polusestra Samantha, koja je nakon Meghaninih zaruka promijenila prezime iz Grant u Markle, najavila je još prije da će objaviti knjigu o svom životu s njom u kojoj ju namjerava popljuvati, odnosno "otkriti sve njezine tajne".

Nedavno je potvrdila kako će zapravo objaviti dvije knjige naslova "U sjeni vojvotkinje", a prva će izaći u travnju, kad bi Meghan trebala roditi.

Profimedia

Pojavila su se i svjedočanstva posluge mladog princa i njegove trudne vojvotkinje, koji kažu kako je nekad opušteni Harry postao prilično naporan otkad je s Meghan.

"Svi koji su radili s njim uvijek su mislili da je fantastičan, no u kombinaciji s njom ima jako visoke zahtjeve. Postao je namrgođen i otuđen od bliskog kruga suradnika. To im je čudno jer su oduvijek bili bliski s njim. Otkad je s njom primijetili su da sebe shvaća jako ozbiljno, a prije je bio jako prizemljen", rekao je Duncan Larcombe, autor prinčeve biografije.

Sve to poklapa se s činjenicom da je mladi par u roku od godine dana napustilo četvero bliskih suradnika koji su godinama radili za kraljevsku obitelj.

On također tvrdi da je njezina obitelj užasno neukusna, svi osim Meghanine majke Dorije Ragland.

"Sveli su kraljevsku obitelj na segment iz Jerry Springer showa. Neukusno je", kaže Larcombe.

Možda više od svega Meghan je naštetila priča o navodnoj svađi s Kate Middleton, koja se povlači po medijima već više od mjesec dana. Njezina popularnost je u padu, a javnost više voli Kate i nekad omraženu Camillu.

Getty Images

S druge strane, mnogi kritičari zaključuju kako je nekome očito u interesu stalno isticati Meghan kao svojevrsnu "Disney zločinku" koja stalno krši pravila i nikako se ne može naviknuti na način života kao članica kraljevske obitelji.

"Meghan nikad nije imala šanse. Kad se uspoređuje njezino ponašanje s Kateinim, jasno je da nisu toliko različite, ali reakcija javnosti nikad nije jednaka. Kao Meghan, i Kate je kršila protokol više puta, i to kratkim haljinama iznad koljena, primjerice, ali s manje zlobnih komentara", rekla je Guardianova Yomi Adegoke.

kraljevska obitelj

Meghan Markle

princ Harry

Kate Middleton

Camilla Parker Bowles

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter