Uklapaju se u statistiku

Nakon turbulencija, tračeva i tuge - mir su pronašli na novim adresama... Neki su se potpuno smirili, a drugi zaljubili kao djeca!


Barbara Marinović
13.01.2019.17:00
Nakon turbulencija, tračeva i tuge - mir su pronašli na novim adresama... Neki su se potpuno smirili, a drugi zaljubili kao djeca!
Foto: CROPIX/Instagram

sažeto

Kaže statistika da je drugi brak sretniji i dulji nego što je to prvi, a tome u prilog govore i neke celebrity veze


Barbara Marinović
13.01.2019.17:00

Novi početak nekad je težak, no često donosi sreću. Manje je važno radi li se o novom poslu, prijatelju ili ljubavi. Iako je razvod uvijek traumatičan i bolan te se svrstava u jedno od najstresnijih životih razdoblja, neki su naši celebrityji ljubavi dali drugu šansu i pronašli sreću, mir i ljubav - iz drugog pokušaja. Oni su dokaz da u novi početak ne treba prestati vjerovati, čak i kada se dogodi ljubavni krah. Uklapaju se tako i u statistku. Navodno se ljudi koji drugi put sklope brak ili bračnu zajednicu, rjeđe rastaju.

Razveli se u tišini i brzo našli novu sreću

Nevena Rendeli Vejzović i Marijan Bračulj svojedobno su proveli sedam bračnih godina zajedno. I kada je prvi put kriza stigla u brak, odlučili su pokušati i dati ljubavi drugu šansu. No, nisu uspjeli i 2015. godine objavljeno je da se Nevena i Marijan definitivno razvode. Drugu priliku dali su zato novim ljubavima, pa se Nevena udala kasnije za Maka Vejzovića, a danas je s njim i majka tri djevojčice. Bračulj se, pak, zaljubio u bivšu Miss Hrvatske, Antoniju Gogić te s njom dobio dvoje djece. Drugu priliku za sreću bivši supružnici su zgrabili brzo i samouvjereno. Razvod koji im se dogodio oboje su gospodski podnijeli.

Darko Tomas/Cropix

BIlić i Adrijana bili su zajedno 14 godina

Slaven Bilić i njegova bivša supruga Adrijana rastali su se prije više od 10 godina, nakon 14 godina braka i dvoje djece koje su u istom dobili. Sve je godinama izgledalo idilično, a o uzrocima prekida nisu htjeli pričati. Brak, unatoč volji i želji, nisu uspjeli spasiti. Neko je vrijeme nakon razvoda Bilić samovao, a onda je u njegov život ušla nova prilika za sreću. Navodno je Prosinečki upoznao Slavena i njegovu zgodnu zaručnicu Ivanu Đeldum. Zajedno su već dugi niz godina, a u ljubavi su dobili i tri djevojčice. Nedavno je tako Bilić postao otac po peti put.

Neja Markicevic / CROPIX

Serijski zavodnik Štimac smirio se uz Lanu

Godinama je Slavenov kolega Igor Štimac bio serijski zavodnik, žene najrazličitijih profila nisu mogle odoljeti šarmu bivšeg nogometaša. Supruga Suzana godinama je stoički podnosila glasine, medijske napise, gradske ćakule. No, onda je svemu došao kraj kada se par prije 10 godina definitivno razveo. Sreću je pronašao uz Lanu Bucat, s kojom je dobio dva dječaka. Prometnuo se u obiteljskog čovjeka. Je li Štimac s godinama sazrio ili mu je momački život dosadio, to zna samo on. No, čini se da je uz Lanu našao mir. A zasluženu sreću pronašla je i Suzana, bivša Igorova supruga. Udala se ponovno, i to za Damira Milačića.

Foto: Damjan Tadić/CROPIX

Urban i Milica prave su srodne duše

Samozatajni glazbenik Damir Urban nikad nije radio spektakl od privatnog života niti se nalazio na stranicama žutog tiska. No, zabilježena je i zamijećena njegova ljubav s Milicom Czerny. Nakon raspada prvog braka s Gordanom, ženom koju je upoznao još u osnovnoj školi i s kojom je dobio sina, Urban je uplovio u sretnu vezu s Milicom. Poslije pet godina zajedničkog života, profesorica filozofije udala se za glazbenika. Prije nešto manje od četiri godine postali su i roditelji dječaka. Ne libi se Urban iskazati koliko je sretan uz Milicu, koja je njegova srodna duša.

Goran Sebelic / CROPIX

Ivanišević je prije Nives dugo solirao

Drugu priliku braku dao je i Goran Ivanišević. Godinama je nakon razvoda solirao, a onda je upoznao Nives Čanović. U svega godinu dana par se odlučio na zajednički život i brak, a ubrzo je voditeljica ostala i trudna. Stigao im je dječačić, a sreći nije bilo kraja. Iako o braku i ljubavi ne govore javno, ne kriju da su oboje jako sretni.

Instagram

Slaven Bilić

Goran Ivanišević

Nevena Rendeli Vejzović

Igor Štimac

Damir Urban

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter