Ne brinite, još ima nade

Nakon što smo 'izgubile' Harrya, imamo kandidata za novog najpoželjnijeg kraljevskog neženju


Ines Madunić
22.05.2018.17:20
Nakon što smo 'izgubile' Harrya, imamo kandidata za novog najpoželjnijeg kraljevskog neženju
Getty Images

sažeto

Nećak pokojne princeze Diane novi je miljenik žena - i single je


Ines Madunić
22.05.2018.17:20

Mnoge djevojke cijeli život maštaju o tome da pronađu svog princa, a nekima to stvarno i uspije. Eto, Meghan Markle pronašla je stvarnog princa, s titulom. I to baš onog "zločestog" Harrya, o kojem su mnoge maštale da će ga ukrotiti.

No, nije još sve izgubljeno. Još postoje prinčevi, a iako nemaju baš tu titulu, jako su bliski kraljevskoj obitelji.

Upravo na Harryevom vjenčanju primjećen je Louis Spencer, 24-godišnji nećak pokojne princeze Diane, koji je visok, zgodan i izgleda jako dobro u odijelu.

Getty Images

Louis je sin Dianinog mlađeg brata grofa Charlesa Spencera. Nestašni Dianin brat iza sebe ima dva propala braka, a sreću je konačno pronašao s humanitarkom Karen Gordon. No, iz tri braka ima petero djece, a iako ima tri starije sestre, Louis je najstariji sin te tako i nasljednik grofovske titule.

Louis je rođen u Londonu, a ubrzo nakon njegovi su roditelji preselili u Cape Town, gdje je odrastao. Vratio se u Ujedinjeno Kraljevstvo te je trenutno student na Sveučilištu u Edinburghu.

Nažalost, još nema javni Instagram profil, ali čini se da Louis voli sve što vole mladi pa je tako s njim fotografiju objavila Nicki Minaj na svom profilu.

kraljevska obitelj

princ Harry

Louis Spencer

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter