Ljubavna priča: vezu su krili više od pola godine

Nakon ljubavnog brodoloma sramežljivi nogometaš pronašao ljubav svog života: Ona je jedna od najboljih osoba koju sam sreo u životu


100posto
14.09.2019.09:00
Nakon ljubavnog brodoloma sramežljivi nogometaš pronašao ljubav svog života: Ona je jedna od najboljih osoba koju sam sreo u životu
Neja Markičević/Cropix

sažeto

Bivši Vatreni i nekadašnji izbornik nogometne reprezentacije sreću je pronašao s 15 godina mlađom Ivanom


100posto
14.09.2019.09:00

Iako se nikad nisu službeno vjenčali, Ivana Đeldum i Slaven Bilić jedan su od najzaljubljenijih parova na našoj sceni. Ne vole se medijski eksponirati, pogotovo Ivana, menadžerica s Krka koja je u vrijeme početka veze s bivšim nogometašem i nekadašnjim izbornikom reprezentacije bila studentica hotelskog menadžmenta.

Imala je 24 godine, a navodno njezinu vezu s 15 godina starijim Slavenom njezini roditelji isprva nisu podržavali.

Bruno Konjević/Cropix

Slaven je dotad već bio razveden i otac dvoje djece. Brak s Andrijanom Bilić puknuo je nakon 14 godina, no bivši su supružnici ostali u dobrim odnosima upravo zbog sina i kćeri.

"Moj ex-suprug. Čudno mi je naviknuti se na taj pojam ili doživjeti Slavena na taj način kad je on i dalje prisutan u mom životu i neizmjerno sam sretna zbog toga. Naime, sada sam u jednom intenzivnom radnom razdoblju, on ima puno razumijevanja pa mi pomaže, angažira se oko djece i preuzima brigu o njima kad god treba", rekla je nakon razvoda Andrijana, inače doktorica pravnih znanosti koja radi na splitskom fakultetu.

Njih su se dvoje razveli 2007. godine nakon što su oboje pokušali spasiti brak, a Slaven je Ivanu upoznao godinu dana kasnije. Prvi susret bio je slučajan - upoznali su se u kafiću na Krku, gdje je Bilić došao u posjet kolegi Vatrenom, Robertu Prosinečkom, koji tamo ima vikendicu. 

Vezu su uspješno krili nešto više od pola godine, a čak i kad su se počeli zajedno pojavljivati u javnosti, o svom odnosu nisu htjeli pričati.

Ronald Goršić/Cropix

"Reći ću vam samo da je Ivana jedna od najboljih osoba koje sam sreo u životu", rekao je svojedobno Bilić za Storybook.

U međuvremenu, njezini su roditelji prihvatili njihovu vezu, iako su navodno stalno priželjkivali da se vjenčaju, a njih su dvoje dobili troje djece.

Ivana ga je spremno pratila na mnogim putovanjima i angažmanima zbog posla pa je tako prvu kćer rodila u Istanbulu, drugu u Londonu, a treću u Zagrebu.

brak

ljubavni par

Slaven Bilić

ljubavna priča

ivana đeldum

newsletter

Prijavite se na Newsletter