Divna crna žena na sudu

Nakon Kiće, fatalna Mirjana zavela je folk zvijezdu. Ni danas ne želi priznati da je otac njezina sina: 'Ona je psihopatkinja!'


Ines Madunić
25.03.2019.19:30
Nakon Kiće, fatalna Mirjana zavela je folk zvijezdu. Ni danas ne želi priznati da je otac njezina sina: 'Ona je psihopatkinja!'
Facebook, Ronald Goršić/Cropix

sažeto

Mirjana Antonović pokušava na sudu dokazati da je Miroslav Ilić otac njezinog sina


Ines Madunić
25.03.2019.19:30

Njezinu je ljepotu opjevao Krunoslav Kićo Slabinac u legendarnoj pjesmi "Zbog jedne divne crne žene", ali on nije jedini glazbenik kojeg je očarala. Mirjana Antonović dvije je godine bila u vezi s Miroslavom Ilićem, folk zvijezdom s kojim, kako tvrdi, ima sina.

No, on to poriče već 30 godina, a spor na beogradskom sudu i dalje traje.

Mirjanu i Miroslava upoznala je osamdesetih godina Lepa Brena, inače njezina prijateljica. Bili su na turneji po SAD-u i pjevač se zaljubio u fatalnu crnku - baš kao i svojedobno Kićo. 

Facebook

No, Ilić je održavao dvogodišnju vezu s Mirjanom iako je već bio oženjen s Gordanom, s kojom ima kćer i sina.

"Naša ljubav je počela 1984. Upoznali smo se preko prijatelja kad je on bio u New Yorku na turneji s Lepom Brenom i Slatkim grehom. Rekao mi je da su ga roditelji natjerali da se oženi jer je njegova žena bila trudna, da se ne slažu i da je za glavu viša od njega. Naglasio mi je da nije sretan jer nisu zajedno iz ljubavi i da se zbog toga često opija. Miroslav je tada još uvijek bio u braku, ali odvojen od Gordane, i planirao se razvesti", ispričala je Mirjana.

Nakon dvije godine intenzivne veze ostala je trudna, a Miroslav je bio sretan kao i ona. Mirjana ga je cijelo vrijeme pratila na turnejama po cijelom svijetu, a zbog njega je bila spremna preseliti se u Beograd - nešto zbog čega je puknula njezina ljubav s Kićom Slabincem, kad nije htjela napustiti SAD, a on nije želio živjeti u Americi.

"Znali smo da će biti sin i on je htio da se zove Kristijan. U Australiji me iznenadio prstenom, a svog menadžera Branka Stojnića zamolio da nam bude kum. Planirali smo zajedničku budućnost poslije njegovog razvoda. Njegova je žena saznala da sam trudna kad sam bila u osmom mjesecu. Počela je zvati i prijetiti meni i djetetu. Govorila je i da će ubiti svoju djecu i Miroslava. Nisam željela da bilo tko nastrada. Tada sam bila kod sestre u Beogradu, spakirala sam se i odletjela za New York, a Miroslav se naljutio što sam se vratila u Ameriku", ispričala je. 

Odlučila je nazvati sina Devin, a njezin suprug prihvatio ga je kao svog.

Ilić je isprva zvao i javljao se, čak je i vidio sina, no onda je sve prestalo.

foto: CROPIX

"Dijete je raslo, a Miroslav se javljao sve rjeđe i na kraju je prestao zvati. Posljednji put je vidio sina kad je imao 18 mjeseci. Našli smo se u Intercontinentalu. Kupio je zlatni lančić s križem i stavio djetetu oko vrata. Devin i danas nosi taj križić. To je jedina stvar koju je Miroslav podario svom djetetu. Nakon nekoliko godina pozvao nas je još jednom. Pitala sam ga kad je pušten iz 'zatvora'. Nije više zvao", rekla je Mirjana.

Sinu je tek 2008. godine rekla tko mu je otac. Došli su u Beograd i nazvala je Miroslava, koji je pristao na to da se upozna s Devinom.

"Obećao je da će za mjesec dana doći u Ameriku pa ćemo tamo to srediti, ali nikad se više nije javio", rekla je Mirjana.

U međuvremenu je pokrenula sudski postupak u Beogradu za utvrđivanje očinstva koji još traje.

Ilić cijelo vrijeme negira da je to njegov sin.

"Ona je psihopatkinja. Ne zanima me ta priča, rekao sam sve što sam ima. Ona očito radi na osobnom interesu jer ako kaže da taj dečko ia 30 godina zašto onda ona mora umjesto njega natezati priču? Takve stvari se ne rješavaju preko novina nego za to postoje institucije. Ta psihopatkinja ne želi uništiti mene, nego moju suprugu Gordanu. Davno sam rekao da nemam veze s tim. Mali ima svog oca koji ga je priznao", izjavio je.

S Mirjanom i Devinom susrest će se, kako se čini, 21. listopada, kad je u Beogradu zakazano ročište na kojem se treba utvrditi pitanje očinstva. Čini se da je jedini pouzdani način da se do odgovora na to pitanje dođe DNK testiranje, koje Ilić godinama odbija, a na to ga nitko ne može prisiliti.

Foto: CROPIX

Njegova supruga Gordana o tome rijetko kada govori, ali uvjerava kako njih dvoje nikad nisu imali krize u braku te također kategorički odbija mogućnost da je njezin suprug otac Devina Antonovića.

Kad su objavljene fotografije, mnogi su primijetili kako Devin zaista izgleda kao Miroslav Ilić.

"To što nekima taj mali liči na Miroslava nije nikakav dokaz. Nek pogledaju malo bolje na koga liči. I ja ličim na Tanju Bošković, pa nas nije isti otac pravio. Mi se nemamo od čega braniti niti imamo razloga. Od takvih poput nje neću se braniti jer nismo na istom nivou. Ja sam mom mužu bila podrška i kad je bilo dobro i kad je bilo loše. Moj Miroslav je najčestitiji čovjek na estradi. Ta žena samo lupa gluposti", izjavila je Gordana Ilić.

Miroslav Ilić

Mirjana Antonović

utvrđivanje očinstva

divna crna žena

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter