VIDEO: Doris Pinčić Rogoznica otkriva

Najviše volim kuhati variva, a Tomek mi je rekao da mi fali još malo razvlačenja tijesta do savršenstva


Dolores Drvodelić
26.08.2017.14:00
Najviše volim kuhati variva, a Tomek mi je rekao da mi fali još malo razvlačenja tijesta do savršenstva

sažeto

Uoči početka pete sezone popularnog kulinarskog showa Tri, dva, jedan, kuhaj, družili smo se s Doris i žirijem


Dolores Drvodelić
26.08.2017.14:00

S dolaskom rujna ljeto se lagano primiče kraju, a televizijska sezona kreće punom parom. Među najiščekivanijim showovima je zasigurno kuharski show Tri, dva, jedan, kuhaj, koji nas je pozvao na upoznavanje s natjecateljima nadolazeće pete sezone RTL-ove uspješnice.

Novinari su pristali pripremati jela, koje je zatim ocjenjivao žiri, a naš se Jakov Novak družio s prekrasnom voditeljicom Doris Pinčić Rogoznicom, koja nam je otkrila što najviše voli kuhati, u čemu joj nedostaje još prakse i što je naučila u showu koji vodi.

Svašta volim kuhati, ali možda najviše ova, ja to kažem, seljačka variva. To mi je od bake ostalo.

Na poznatom kulinarskom 'trgu' već se dva tjedna kuha punom parom, a gledatelje showa očekuju brojna iznenađenja u novoj sezoni. Osim izmjena u postavi žirija, tu su i neke "tehničke" promjene, koje će borbu za najbolju kuhaču ove godine učiniti još uzbudljivijom.

Jedino što se u showu ne mijenja je autoritet Tomislava Špičeka, koji je rekao da su ovogodišnji natjecatelji najbolji do sad. Tijekom showa utjecao je i na Doris, koja ga često traži kuharske savjete, a ponajviše oko tijesta, koje joj je dosad predstavljalo najviše problema.

Još uvijek nisam do kraja ta vučena tijesta savladala, ali mi sve bolje i bolje idu. Rekao mi je Tomek da moram jedno sto puta razvući tijesto da bi došla do savršenstva, a ja sam jedno sad na osamdeset. Blizu smo!

Voditeljica i glumica na dan premijere nove sezone imat će dodatan razlog za veselje, jer će proslaviti svoj 29. rođendan.

Sve o ovogodišnjim natjecateljima i izmjenama u showu možete saznati ovdje.

RTL

kuhanje

show

Doris Pinčić Rogoznica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter