Temperamentni bivši voditelj

Najveća zvijezda Story Super Nove brzo je nestala s ekrana, loše se rastao s televizijom koja ga je proslavila, a sreću pronašao na neočekivanom mjestu!


100posto
24.08.2019.08:00
Najveća zvijezda Story Super Nove brzo je nestala s ekrana, loše se rastao s televizijom koja ga je proslavila, a sreću pronašao na neočekivanom mjestu!
Foto: Martina Popovcic/CROPIX

sažeto

Marin Tironi kratko je odrađivao razne voditeljske uloge, no televizija za njega ipak nije bila pravi životni odabir


100posto
24.08.2019.08:00

Nevjerica je uhvatila Marina Tironija dok je obliven znojem, obasut konfetama polako shvaćao da je osvojio titulu Story Super Nova zvijezde. Te 2003. godine u Hrvatsku su stigli reality i talent show formati, a ovaj je iznjedrio brojne kasnije voditeljske zvijezde poput Anje Alavanje Romac, Barbare Radulović, Dorijana Elezovića, Monike Kravić... Bio je to period u kojem su obični klinci mogli dobiti priliku života i uhvatiti se televizijskog posla.

Pobijedio Barbaru Radulović i Šuku, a onda ubrzo napustio Novu TV

No, pobjednik je oduvijek mogao biti samo jedan, a Tironi je svoju izvojevao zahvaljujući šarmu, smislu za humor, karizmi. Bio je miljenik ženskog dijela publike, a mladi diljem zemlje u njemu su vidjeli pravi uzor. U finalu je pobijedio Predraga Šuku i Barbaru Radulović, a to mu je donijelo i karijerni uzlet. Međutim, vrlo brzo je s Novom TV raskinuo ugovor i krenuo dalje nakon televizije na kojoj je počeo karijeru i koja ga je proslavila.

 
 
 
View this post on Instagram

#selfisheye #sailing #sea #mastclimbingnottoday

A post shared by Marin Tironi (@marin_tironi) on Jun 26, 2018 at 7:52am PDT

Bio na HRT-u, CMC-u, no nigdje nije našao sreću

S Joškom Lokasom neko vrijeme je vodio 'Upitnik', a kratko je vrijeme bio voditelj i na CMC televiziji. Upravo povodom tog angažmana 2010. godine Tironi je za medije otkrio što mu se sve događalo i što je radio dok nije bio pred malim ekranima. Radio je, naime, kao fotoreporter, a okušao se i kao prodavač na štandu te je neko vrijeme prodavao i novine na kiosku.

Najvažnija stvar koja mu se dogodila svakako je očinstvo. Uloga je to koja je potpuno obogatila i promijenila njegov život, sin mu je vrlo brzo postao prioritet.

Nakon angažmana na CMC-ju vratio se fotografiji, a u konačnici postao skiper. Oduvijek je obožavao ploviti, a kada je svoj hobi pretvorio u izvor prihoda tijekom ljetnih mjeseci - shvatio je koliko je pametan potez napravio. Trebale su mu godine prije negoli je shvatio da televizijski posao i javni život ipak nisu za njega, draže mu je biti iza fotoaparata ili pak na morskoj pučini.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marin Tironi (@marin_tironi) on Jun 14, 2016 at 7:00am PDT

marin tironi

story super nova

barbara radulović

newsletter

Prijavite se na Newsletter