KUKU$ KLAN: 'NEMOJ GLUMIT DA SI GANGSTA!'

Najtvrđi zagrebački reperi imaju novu stvar, totalno je mekana ?


Vid Barić
30.08.2017.14:45
Najtvrđi zagrebački reperi imaju novu stvar, totalno je mekana ?
YEM

sažeto

Momci iz zagrebačke trap skupine KUKU$ Klan imaju novi singl kojime najavljuju svoj dugoočekivani album 'Anđeli i Bomboni'


Vid Barić
30.08.2017.14:45

Hilj$on Mandela i Goca R.I.P, momci iz zagrebačke trap skupine KUKU$ Klan, koja je dio širega trap kružoka Triestri, imaju novu stvar kojom najavljuju svoj dugoočekivani album "Anđeli i Bomboni". Singl su nazvali "Gangsta", a na svojemu su Facebook profilu povodom izbacivanja nove pjesme poručili:

"EO JEDNA NOVA $TVAR ZA $VE P**KE KAJ BRiJU DA $U NEKi KU**C!"

Momci izbacuju ovaj singl nakon što su nadolazeći album već najavili hit-singlovima "Magic Johnson" i "FREND". I dok je prvi singl bio klasični trap banger, pjesma "FREND" je otišla u žanrovski drugačijem pravcu, upravo kao i zadnji singl "Gangsta". Reperi iz Triestri bande odavno su počeli eksperimentirati s trap žanrom i zvukom, a sudeći po zadnjem melodičnom singlu "Gangsta", album "Anđeli i Bomboni" biti će prava poslastica, kako za ljubitelje tvrdoga trap zvuka tako i za sve ostale.

Kako su Kukusi sami nedavno izjavili u intervjuu za 100posto, njihov novi album (za kojega još nitko ne zna kada će točno izaći) trebao bi "zvučati par bilijuna svjetlosnih godina ispred ostatka scene".

Pa preslušajte novi singl "Gangsta":

singl

Kukus Klan

trap

triestri

gangsta

kilo gensa

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter