Razuzdane noći za desetke tisuća kuna

Najskuplju djevojačku imala je Kovačićeva Izabel, no ni ostale nisu štedjele! Slavne Hrvatice obožavaju Beograd


100posto
23.11.2019.08:00
Najskuplju djevojačku imala je Kovačićeva Izabel, no ni ostale nisu štedjele! Slavne Hrvatice obožavaju Beograd
Foto: Instagram

sažeto

Djevojačka zabava tradicionalno se organizira uoči svadbe, no jedna je poznata Hrvatica tu tradiciju s guštom prekršila i zabavljala se kao već udana žena


100posto
23.11.2019.08:00

Brak je mrak, a prije negoli se u njega stupa, ljudi najčešće pripreme 'oproštajni' tulum od solo života. Djevojačke zabave 'običnom' narodu uključuju tulum, večericu, alkohol i izlazak - no, ako raspolažete pozamašnim budžetom, onda najčešće takve zabave izgledaju znatno glamuroznije i drugačije. Poznate dame baš takve su zabave pripremile za sebe i svoje najbliže prijateljice. Novac je ionako tu da se troši, a kada su zabave i dobri tulumi u pitanju - ništa nije teško.

Trudna Lana i razuzdana Maja

Posebno je u tulumima dobra i istrenirana Maja Šuput. Njezino ime sinonim je za dobar štimung, ne samo poslovno, već i privatno. Pjevačica je jednostavno duša svake zabave. I tuđe i vlastite. Za djevojačku se nimalo nije štedjela. Vikend je odvojila da bi se s prijateljicama i prijateljem Markom Grubnićem provela u Beogradu. Sve je počelo u Zagrebu, gdje je Maja s curama otišla na vitaminske infuzije. Privatna poliklinika uslužila ih je i dala im snage za divlji provod koji je uslijedio. Od ekipe je na djevojačkoj dobila i Valentinovu torbu koja se procjenjuje na 6500 kuna. Kuma joj je bila Lana Gadža Čermak, koja je u trenutku razuzdanog vikenda u Beogradu bila trudna. Nije joj bilo lako kao jedinoj trudnici, no tempo je pošteno izdržala, a Maja se sretno udala.

 
 
 
View this post on Instagram

Uozbiljite se , ozbiljno se udajem 🙋‍♀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on Apr 13, 2019 at 1:01am PDT

Izabel potrošila desetke tisuća kuna na trodnevno slavlje

Nije Beograd, ali je Dubrovnik. Supruga Matea Kovačića imala je trodnevnu djevojačku zabavu s najbližim prijateljicama koje je početkom ljeta 2017. odvela na jug Hrvatske da se zajedno zabave prije negoli se obveže Mateu na vječnu ljubav. Sa svojim je prijateljicama tulumarila u jednoj dubrovačkoj vili, a na raspolaganju su imale i gliser kako bi preko dana mogle uživati u suncu i moru. Izabel je počastila čak 17 prijateljica, a zabavu je predvodila njezina kuma Ena Cupać. Djevojke su boravile u vili koju su navodno platile 24 tisuće kuna po danu. Kada se sve zbroji, izračunali su domaći mediji, račun njezine djevojačke penje se na oko sto tisuća kuna.

Instagram

Franka nije željela djevojačku

I dok se, primjerice, Izabel s ekipom dobro zabavila prije svadbe, Franka Batelić medijima je otkrila zašto nije imala djevojačku zabavu prije vjenčanja s Vedranom Ćorlukom. Kratko je rekla da jednostavno ne vjeruje u takve forme zabava. Upriličili su, pak, prekrasnu svadbu u Istri pa vjerujemo da se Batelić tamo sjajno zabavila uz kumu i ostale prijateljice.

Ella Dvornik slavila nakon svadbe

Ella Dvornik sve radi na svoj način pa je tako učinila i sa svadbom. Udala se za Charlesa Pearcea tijekom njihovog romantičnog putovanja u Las Vegas. Vjenčali su se nakon pet godina veze i nakon rođenja kćerkice Balie. Nakon što se vratila u Hrvatsku kao udana žena, Ella je s prijateljicama proslavila djevojačku večer koju nije stigla obaviti prije svadbe. Cure su po Ellu stigle u limuzini, nazdravile su odmah i šampanjcem, a potom se zaputile u jedan stan gdje je bila priređena zabava blogerici u čast.

 
 
 
View this post on Instagram

Djevojčice na djevojačkoj 🦄

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on Mar 28, 2019 at 11:59am PDT

Severina odvela prijateljice u planine?

Kako Severina uvijek uspijeva neke stvari zadržati tajnima, tako je uspjela pod velom misterije ostaviti svoju djevojačku večer. Uoči svadbe s Igorom Kojićem 2015. godine objavila je pak fotografije s prijateljicama, s kojima je boravila u planini. Na svadbi je bila njezina vjenčana kuma Andreja Čermak, prijateljica Iva Balent kao i Iva Radić. Čini se da se Severina zabavila s prijateljicama uoči svadbe, a sve u idili planine.

 
 
 
View this post on Instagram

...u mom srcu draga slicica... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Oct 19, 2015 at 7:55am PDT

Rendeli guštala u Beogradu

Na Beograd se, poput Maje Šuput, odlučila i voditeljica i urednica Nevena Rendeli Vejzović. Prije nego što se udala za Maka Vejzovića, Nevena je s prijateljicama proslavila u Beogradu. Prošle su otad tri godine, a par se u međuvremenu vjenčao te su postali roditelji troje djece. Djevojačku su između ostalih pohodile i Nataša Janjić te dizajnerica Anamarija Brkić. U Beogradu je svojedobno na djevojačkoj uživala u voditeljica Iva Šulentić.

U Zagrebu je, pak, djevojačku s prijateljicama svojedobno proslavila Lana Pavić. Prije nego što se udala za Marka Kožula, Lana se s prijateljicama zabavila u zagrebačkom restoranu Takenoko, a uz nju su bile njezine najbolje prijateljice.

 
 
 
View this post on Instagram

#2putje2put #beograd

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli) on May 27, 2016 at 3:23pm PDT

Barbara Tinu iznenadila u Crnoj Gori

Pjevačica Pamela Ramljak djevojačku je proslavila sa svojim prijateljicama. Bila je to zabava samo za najbliže, a na istoj se Pamela istaknula ružičastom haljinom i velom koji je nosila na glavi. Djevojke su se dobro zabavile, prigodno su se i dotjerale, a nakon svega pjevačica je uplovila u brak s ekonomistom Mladenom Salajsterom s kojim je kasnije dobila i sina Antuna.

Reality zvijezde i sestre Barbara i Tina Šegetin zabavljale su se na Tininoj djevojačkoj zabavi u Crnoj Gori. Organizirala ju je upravo Barbara, koja je imala jednu od najvažnijih uloga i na sestrinoj svadbi. U međuvremenu se Tina rastala od Race Jovanovića. No, barem su uspomene na ludu djevojačku ostale.

Instagram

Severina

Franka Batelić

Maja Šuput

Izabel Kovačić

Nevena Rendeli Vejzović

Lana Pavić

Pamela Ramljak

ella dvronik

andreja čermak

newsletter

Prijavite se na Newsletter