Luksuz svjetskih razmjera

Najskuplje svadbe na ovim prostorima! Šelendić navodno platio dva milijuna kuna, a kesu je pošteno odriješila i Iva Majoli... No, nisu jedini!


Barbara Marinović
03.01.2019.20:00
Najskuplje svadbe na ovim prostorima! Šelendić navodno platio dva milijuna kuna, a kesu je pošteno odriješila i Iva Majoli... No, nisu jedini!
Foto: CROPIX

sažeto

Estradne svadbe posebno se pomno prate pa ne čudi što će mladenci na njih dosta i potrošiti


Barbara Marinović
03.01.2019.20:00

Neka vjenčanja na estradi koštala su toliko da bi vam se od svote moglo zavrtjeti u glavi. Doduše, tko ima, taj i može - pa ne treba zamjeriti ljudima što su na svoj posebni dan odlučili odriješiti kesu i malo se raspojasati.

Severina i Igor

Kada su se u studenom 2015. Severina i Igor Kojić vjenčali pred više od 600 gostiju, naknadno se pričalo da se radi o vjenčanju stoljeća. Nije im to jedina svadba, nešto ranije te godine Severina i Igor vjenčali su se tajno u Istri. Par je svadbu u Beogradu režirao kao svadbu, napravio je to pokojni Severinin suradnik Tomaž Pandur. Navodno je svadbeno slavlje koštalo oko 50 tisuća eura, a održalo se u luksuznom hotelu 'Crowne Plaza'. Luksuzna i svečana vjenčanica, poznati gosti iz Hrvatske i Srbije, luksuz na svakom koraku... Severina je svadbom definitivno bila tema 2015. godine. Ljubavna sreća para traje i danas pa ovih dana uživaju na egzotičnom odmoru.

Iva i Stipe

Skupa i luksuzna bila je svadba Ive Majoli i Stipe Marića. U međuvremenu su se razveli, no njihovo vjenčanje bilo je top tema 2006. godine. Odlučili su se vjenčati nakon tri godine veze, a romantika ih je koštala, pisao je tada Jutarnji, oko 250 tisuća eura. Iva nije štedjela ni kune, odlučila je imati najbolje izvođače, stilisticu Mariju Cvitanović, luksuznu večeru i provod za uzvanike. Nisu neke od troškova podmirili na vrijeme, pa su ih organizatori prozivali putem medija, no na kraju su probleme riješili. Nažalost, kod Ive i Stipe raskošna svadba nije bila garancija za dug brak pa su se par godina kasnije burno rastali. Danas je, pak, sve iza njih i oboje su našli sreću na drugim adresama.

Foto: CROPIX

Nikolina i Vidoje

Nikolina Pišek, a danas Ristović i njezin suprug Vidoje vjenčali su se na jugu Francuske. Luksuzna destinacija i svečano primanje procijenilo se tada, na, navodno, urnebesnih 400 tisuća dolara. U braku su dobili i preslatku djevojčicu Unu, a u luksuzu par uživa i danas.

Foto: CROPIX

Malina i Šelendić

Iznimno je skupa i luksuzna bila svadba Maline Grahek i poduzetnika Josipa Šelendića. Manekenka i poduzetnik vjenčali su se u zagrebačkim Remetama, a nakon toga s petstotinjak gostiju slavili na golf terenima u Zagrebu, u šatoru od 1000 četvornih metara. Pisalo se tada da je svadba koštala dva milijuna kuna.

Todorić i Martina

Jako je raskošna i luksuzna bila i svadba Martine Novosel i Ante Todorića. Sin Ivice Todorića upriličio je s bivšom Miss Hrvatske slavlje 2002. godine. Skupa svadba s oko 300 uzvanika priređena je u hotelu Westin.

Foto: Arhiva/CROPIX

Boba i Brena

Kada su se krajem 1991. godine Slobodan Boba Živojinović i Lepa Brena odlučili vjenčati, svadbi su prisustvovali mnogi poznati pripadnici sportske i estradne elite. Veliki je to bio spektakl u hotelu 'Interkontinental', a procjenjuje se da je koštao 50 tisuća njemačkih maraka. Isplatilo se jer su Boba i Brena do danas u sretnom braku, tijekom kojeg su dobili i dva sina. Iznimno se lijepo Brena slaže i sa svojim posinkom Filipom, koji je također nedavno upriličio skupu svadbu - i to s mladom pjevačicom Aleksandrom Prijović, koja je porijeklom iz Belog Manastira.

 
 
 
View this post on Instagram

Happy anniversary👍🍷❤️💋😍#srecnazena #pazikomezavidis #udjislobodno #bolisineprolazis 💋❤️👍

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Dec 7, 2018 at 1:17am PST

Severina

Lepa Brena

Iva Majoli

Ante Todorić

Nikolina Ristović

Martina Novosel

Malina Grahek

Slobodan Boba Živojinović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter