posvetio se pravu?

Najkontroverznija zvijezda regije operirao se, smršavio i potpuno se transformirao! Proslavio se sa svega 16 godina kada je organizirao zabavu za slavne i iskusne


100posto
23.05.2019.19:30
Najkontroverznija zvijezda regije operirao se, smršavio i potpuno se transformirao! Proslavio se sa svega 16 godina kada je organizirao zabavu za slavne i iskusne
Screenshot: Instagram

sažeto

Boki 13 iznimno je zanimljiva pojava, biseksualac koji se obožavao oblačiti u ženu, voditelj, pravnik i trendseter


100posto
23.05.2019.19:30

Boki 13 jedna je od najzanimljivijih pojava u regiji. Voditelj i pjevač iz Skoplja proslavio se vrlo rano, sa svega 16 godina organizirao je dodjelu nagrada '13' na koju su dolazile velike zvijezde s Balkana, a od 19. godine radi kao voditelj. U biografiji ima razne emisije koje je vodio i radio, a 2010. bacio se i na reality scenu. Sudjelovao je u srpskoj verziji 'Big Brothera' gdje je stigao do finala i osvojio na kraju treće mjesto.

Snimao je i pjesme, svađao se s poznatijim kolegama ako je trebalo. Osebujni Boki oblačio se u cijelom tom periodu kao žena, obožavao je šminku, nakit, štikle, posjećivao plastične kirurge, 'spavao' u solariju... Takav izgled donio mu je još pozornosti, a u showbiznisu toga nikad dosta.

Neprepoznatljiv s 60 kilograma manje

No, ovih dana pozornost privlači svojom velikom transformacijom. Naime, izgubio je 60 kilograma i postao neprepoznatljiv. Odbacio je žensku odjeću, odbacio je šminku i promijenio životni stil. Sa 130 kilograma pao je na 70-ak te danas izgleda sjajno. Navodno je transformaciju provodio i u londonskoj klinici gdje je potrošio tisuće eura da bi izgledao kako treba.

Prije četiri godine u intervjuu je Boki tvrdio da je upisao pravo te se posvetio ljudskim i pravima manjina, a u međuvremenu je pokrenuo i vlastitu televiziju. Biseksualan je i ne vjeruje u brak.

 
 
 
View this post on Instagram

Hodam ne zastajkujem, zemju ne dodirujem 😎🤗👋🏻✌🏻❤️ #milanofashionweek #tradition #black

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on May 18, 2019 at 2:52am PDT

boki 13

newsletter

Prijavite se na Newsletter