Ana Gruica opet na meti hejtera

'Najgori nastup ne samo u ovoj sezoni, već od početka ovog showa'


Mirjana Filipović
27.03.2017.12:50
'Najgori nastup ne samo u ovoj sezoni, već od početka ovog showa'
TLZP

sažeto

U nedjeljnoj epizodi showa TLZP Ana Gruica transformirala se u Katy Perry


Mirjana Filipović
27.03.2017.12:50

Već nakon prve epizode četvrte sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato', Ana Gruica našla se na meti gledatelja, ali ne u pozitivnom smislu.

Naime, mnogi smatraju da njoj nije mjesto u showu, a isto se ponovilo i ovoga. Naime, Gruica se u nedjelju transformirala u vrckavu Katy Perry i izvela 'Last Friday Night'. Iako su joj članovi žirija rekli da ih je dobro zabavila i da joj je ta uloga legla, ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, publika tako ne misli.

'Najgori nastup ne samo u ovoj sezoni, već od početka ovog showa', 'Žena je toliko netalentirana od glume, plesa, pjevanja, a uvjerena je da je u sve u naj, e tome se ja divim', 'U jednom trenu je zaboravila riječi pjesme, pa je samo mumljala', 'Prenemaganje, mrmljanje teksta i potpuno promašaj sezone', samo su neki od komentara.

Ipak, našli su se i oni koji je brane.

'Joj, hajde ljudi molim vas, svatko griješi, nisam ni ja bolja u pjevanju, pa što onda? Inače, žena je dobro otpjevala bez obzira na to što je pogriješila. Ajde VI otpjevajte jednu pjesmu od Adele i ako uspijete svaka čast - poručili su neki onima koji baš i nisu birali riječi za Anin nastup.

No Ana je nedavno dala do znanja da se na komentare po društvenim mrežama ne obazire. Prati ono što se događa na njezinom profilu, ali na njemu ne dozvoljava 'izlijevanje žuči'.

- Dozvoljavam samo konstruktivne kritike koje su uvijek dobrodošle. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali nije nužno da ga osobno pročitam - zaključila je Ana Gruica.

Sve vijesti o četvrtoj sezoni hit showa čitajte u temi Tvoje lice zvuči poznato.

Tvoje lice zvuči poznato

TLZP

Katy Perry

Ana Gruica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter