Klub slomljenih srca

Ovo su najgori celebrity prekidi o kojima smo svi imali mišljenje


Ines Madunić
06.08.2017.12:00
Ovo su najgori celebrity prekidi o kojima smo svi imali mišljenje
Profimedia

sažeto

Jeste li bili tim Jenn ili tim Angie? U svaki od ovih prekida i mi smo bili na neki način uključeni i danima o njima raspravljali


Ines Madunić
06.08.2017.12:00

Taylor Swift i Calvin Harris

U vezi su bili godinu i pol, stalno zajedno, a izgledali su kao stvoreni jedno za drugo. No, Taylor (27) i Calvin (33) iznenada su prekinuli 2015. godine, a škotski DJ tad je na napisao da su ostali u "prijateljskim odnosima". Samo dva tjedna nakon toga Taylor se pojavila s novim dečkom - Tomom Hiddlestoneom (36). Mjesec dana nakon toga otkrili smo pravi razlog prekida. Kad su Calvina pitali hoće li profesionalno surađivati s Taylor - dok su još bili u vezi - rekao je da neće i da o tome nikad nije ni razmišljao. Taylor je to povrijedilo jer je ona zapravo napisala njegov hit "This Is What You Came For" pod pseudonimom "Nils Sjöberg". To je i potvrdila mjesec dana nakon prekida u izjavi za medije. Tad je tek postalo gadno. Calvin je na Twitteru potvrdio da je ona napisala tekst i otpjevala prateće vokale uz Rihannu, a on je izmiksao i producirao.
"Napravila je odličan posao, kao i uvijek. Isprva je htjela da to bude tajna pa se zato potpisala pseudonimom. Povrijedilo me to što ona i njezin tim sad žele ići tako daleko i učiniti od MENE negativca. Ako si sretna u svojoj vezi, uživaj u tome. Znam da nisi na turneji i trebaš nekoga koga ćeš pokopati kao Katy, ali ja ti to neću dopustiti", napisao je Calvin. Neugodno.

Kristen Stewart i Robert Pattinson

Zbog njih smo voljeli vampire, a izgledalo je skoro nevjerojatno savršeno da su zaljubljeni i u stvarnom životu. Nakon četiri godine u tabloidu su objavljene fotografije Kristen (27) s Rupertom Sandersom, redateljem filma "Snjeguljica" u kojem je ona glumila. Kristen je tad imala 22 godine i bila u vezi s Robertom (31), a 41-godišnji redatelj je bio oženjen. Fotografije na kojima se ljube obišle su cijeli svijet, Kristen je napisala javnu ispriku i molila Roberta da joj oprosti, što je on i učinio. No, to nije dugo trajalo. Ubrzo se iselio iz njihove kuće. On je trenutno u vezi s britanskom umjetnicom FKA Twigs (29), a Kristen je nedugo nakon toga priznala da je lezbijka. U vezi je s Victorijinom anđelicom Stellom Maxwell (27).

Heidi Klum i Seal

Bili su jedan od onih parova za koje smo mislili da će trajati zauvijek. Manekenka Heidi (44) i pjevač Seal (54) svake su godine imali ceremoniju obnavljanja vjenčanih zavjeta, a nakon sedam godina braka imali su četvero djece. Oni su također prvo objavili da se rastaju u "prijateljskim odnosima", no to baš i nije bilo tako. Seal je odjednom počeo pričati o tome kako ga je Heidi prevarila sa svojim tjelohraniteljem.
"Nisam očekivao ništa bolje od nje, ali očekivao sam da će pokazati više stila i barem pričekati dok se ne rastanemo dok se ne počne skitati s poslugom", rekao je Seal. Heidi je sve porekla i rekla da nikad nije bila u vezi s tjelohraniteljem. Nakon svega su se pomirili kako bi mogli zajedno odgajati svoje četvero djece.

Selena i Justin

Ovo je trajalo godinama. Teen zvijezde počeli su se viđati 2010., a prvi put su ih uhvatili zajedno godinu dana kasnije. Prekinuli su 2012. godine, iako se i prije pisalo o prekidu. Razlog je navodno bio to što se nisu viđali zbog pretrpanih rasporeda. Prekid nije trajao ni tri mjeseca kad je Selena (24) posjetila Justina (23) u Norveškoj i on je objavio zajedničku fotografiju na Instagramu. Ubrzo ju je izbrisao. U idućih godinu dana nitko više nije mogao pratiti jesu li zajedno ili nisu. Službeno ponovno objavljuju da su prekinuli 2014. Selena je potvrdila da je pjesma "The Heart Wants What It Wants" o Justinu, a on da su pjesme "What Do You Mean?", "Sorry" i "Mark My Words" posvećene njoj. Čini se da je tek početkom ove godine postalo jasno svima - pa i Biebsu - da je konačno gotovo, i to nakon što je Selena prohodala s Weekndom (27). Justin je imao nekoliko kraćih veza, ali ništa ozbiljno.

Jennifer Aniston i Brad Pitt

Ovaj prekid podijelio je svijet na dva dijela - tim Jennifer i tim Angelina - ali, bio je i jedan od najbolnijih celeb prekida koje pamtimo. Nakon sedam godina braka rastali su se 2004. godine, a uskoro je postalo jasno da je razlog Bradova (53) afera s Angelinom Jolie (42) na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith". Brzo su objavljene fotografije zaljubljenog para i Angelininog posvojenog sina Maddoxa u Keniji. Kao da to nije bilo dovoljno, ubrzo je Brangelina pozirala s Maddoxom za W časopis, baš kao prava obitelj.
"Je li tajming čudan? Da. Ali, to nije moj život. On radi svoje izbore. Može raditi što god želi. Razvedeni smo, a vidite i zašto", rekla je Jennifer (48) u intervjuu. Ona je danas udana za Justina Therouxa (45), a Brad i Angelina rastali su se nakon 12 godina veze, od čega su dvije godine bili u braku.

star vibes

Brad Pitt

prekid veze

prekid

Jennifer Aniston

Selena Gomez

celebrity

Taylor Swift

parovi

Justin Bieber

Heidi Klum

Kristen Stewart

Robert Pattinson

Calvin Harris

Seal

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter