Sve ljubavi Janice Kostelić

Na rehabilitaciji se zaljubila u nogometaša, zbog ronioca preselila je u Rijeku, a sad ljubi misterioznog Zvonimira


Ines Madunić
24.10.2018.09:05
Na rehabilitaciji se zaljubila u nogometaša, zbog ronioca preselila je u Rijeku, a sad ljubi misterioznog Zvonimira
Ronald Goršić/Cropix

sažeto

Naša najbolja sportašica svih vremena čeka prvo dijete, a mi se sjećamo njezinih velikih ljubavi


Ines Madunić
24.10.2018.09:05

Kad je Janica Kostelić u suzama 2007. godine objavila kako se povlači iz profesionalnog skijanja, mnogi su bili tužni jer ostajemo bez vrhunske sportašice na terenu - štoviše, najbolje hrvatske sportašice svih vremena. No, česti su bili komentari kako je Janica zaslužila imati život i malo uživati, kao i svi obični, normalni ljudi.

I ona je to kasnije spomenula kao važan dio svoje odluke. Danas, 11 godina nakon što je definitivno otišla iz profesionalnog sporta, Janica čeka svoje prvo dijete. Navodno s misterioiznim Zagrepčaninom Zvonimirom Barišićem, s kojim je prvi put u javnosti viđena početkom ove godine.

O njemu se malo toga zna, osim da je vjerojatno prijatelj Hrvoja Brlečića, Janičinog prijatelja kojem je bila i kuma na vjenčanju s voditeljicom Antonijom Blaće.

Ona to nikad nije potvrdila, a ni Barišić nije htio komentirati njihov odnos.

Janica će svoju prvu bebu, i to sina, roditi početkom iduće godine, a mi smo se prisjetili svih njezinih ljubavi dosad.

Kad je bila na rehabilitaciji u Selcu 2003. godine zaljubila se u američkog nogometaša Raula Palomaresa. Janica, koja je tad imala 21 godinu, nikad nije potvrdila da su zajedno, a on je izjavio kako se "razumiju i uzajamno poštuju". Nije poznato koliko je ta veza trajala.

Jurica Galoić/Cropix

Raul je u to vrijeme igrao u Žepču u Bosni i Hercegovini, no zna se da je on 2004. godine otišao igrati u Španjolsku.

S roniocem te diplomiranim kroatistom i germanistom Borisom Ivančićem Janica je bila u vezi četiri godine. Njega je upoznala ui Crikvenici dok je, također, bila na rehabilitaciji, a u tom gradu žive Borisovi roditelji.

Jakov Prkić/Cropix

Zbog ljubavi se Janica tada preselila u Rijeku, gdje je nakon "umirovljenja" otvorila svoj kozmetički salon. Janica je oko vrata nosila privjesak s likom ronioca koji drži skiju. Čak i nakon prekida s Borisom je ostala u prijateljskim odnosima te su se često viđali, a i svog idućeg dečka upoznala je s Borisom.

Poslije duge veze s Riječaninom, Janica je godinu i pol provela s Nijemcem Danielom Haimlerom. Asistent koordinatora Međunarodne skijaške federacije dolazio je na Sljeme zbog Snježne kraljice i zaljubio se u Snježnu kraljicu. Na Sljemenu su viđeni u društvu Janičinog bivšeg Borisa i njegove nove djevojke, što je samo pokazalo kako je bivši par ostao u dobrim odnosima.

Ronald Goršić/Cropix

Janica je pokušavala sakriti svoju novu ljubav pa se tada i sukobila s fotografima koji su pokušavali "uhvatiti" nju i Daniela, ali takva se tajna nije mogla čuvati. Kad su prekinuli, samo je potvrdila tu informaciju, a ne zna se koji je bio razlog.

Sve otad, a to je bilo prije sedam godina, Janica nije potvrdila niti jednu ljubavnu vezu. Prije nekoliko godina počela je raditi u Vladi kao državna tajnica Središnjeg ureda za šport, a puno je vremena provodila s bratom Ivicom, njegovom suprugom Elin te svojim nećacima.

Janica je naša najtrofejnija skijašica u povijesti te najuspješnija skijašica na Zimskim olimpijskim igrama, s osvojene četiri zlatne i dvije srebrne medalje.

trudnoća

ljubavni par

Janica Kostelić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter