Sve je bliže Buckinghamskoj palači

Na čaju kod kraljice: Meghan je oduševila Elizabetu II, zaruke su pitanje vremena


Ines Madunić
19.10.2017.12:30
Na čaju kod kraljice: Meghan je oduševila Elizabetu II, zaruke su pitanje vremena
Profimedia

sažeto

Meghan Markle i princ Harry do kraja godine navodno bi službeno trebali objaviti svoje zaruke


Ines Madunić
19.10.2017.12:30

Američka glumica Meghan Markle (36) s princom Harryjem (33) stigla je u Buckinghamsku palaču u crnom terencu sa zatamljenim staklima. Prošlog tjedna, javljaju britanski mediji, točno u 17 sati, popili su čaj s kraljicom Elizabetom II, a Harryjevoj baki svidjela se njegova djevojka.

Meghan je bila prilično nervozna, pogotovo jer je druženje bilo prilično formalno. Kraljica je, navodno, htjela vidjeti kako će se Meghan snaći u službenim situacijama jer će joj to uskoro biti svakodnevnica.

Čaj su popili u kraljičinom dnevnom boravku na prvom katu Buckinghamske palače koja ima pogled na vrtove. Tamo kraljica obožava provoditi poslije podneva uz čaj, sendviče i kekse. Pili su kraljičine omiljene čajeve, Quen Mary's Darjeeling i Assam. Princ Philip nije bio na druženju.

Reuters

Meghan je ostavila jako dobar dojam, kao i na princa Charlesa i vojvotkinju Camillu.

"Vrlo je draga djevojka i jako ugodna", rekla je Camilla, dok je Charles bio "impresioniran". Harry je prije nekoliko tjedana upoznao Meghaninu mamu, s kojom se družio na zatvaranju Invictus igara u Torontu.

S obzirom na to da je Meghan već redovna gošća kod Harryja u palači Kensington, njegovi prijatelji kažu da su zaruke pitanje vremena.

kraljevska obitelj

Meghan Markle

princ Harry

kraljica Elizabeta II.

zaruke

Buckinghamska palača

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter