'U dva mjeseca si nas zamijenio'

Muči je teška bolest, prošla je i kroz kemoterapije, nekoliko puta se liječila na psihijatriji... Zvijezda skromnog podrijetla posvetila novu pjesmu Bieberu koji se već oženio drugom?


100posto
23.10.2019.18:20
Muči je teška bolest, prošla je i kroz kemoterapije, nekoliko puta se liječila na psihijatriji... Zvijezda skromnog podrijetla posvetila novu pjesmu Bieberu koji se već oženio drugom?
Foto: Profimedia

sažeto

Selena Gomez prošla je kroz groznih nekoliko godina, velikim dijelom i zbog ljubavi s Justinom Bieberom


100posto
23.10.2019.18:20

Svestrana Selena Gomez ne prolazi kroz lagan životni period. U stalnim je mijenama između dobrih i loših perioda, uzorkovanih i depresijom te anksioznošću. Nije svemu tome pomogao ni njezin turbulentni odnos s Justinom Bieberom. Glazbenik se nedavno oženio s manekenkom Hailey Baldwin, a Selena se s boli nosi na svoj način. Između ostalog, pustila je u javnost i singl 'Lose You to Love Me'. Emotivno je opjevala sve što je proživjela u 2018. godini, u kojoj se morala odreći mladenačke veze s Bieberom.

'Ova pjesma inspirirana je mnogim stvarima koje su mi se dogodile u životu otkako sam objavila svoj zadnji album. Želim da ljudi osjete nadu i znaju da će iz svega izaći kao snažnija i bolja verzija sebe', poručila je Selena u tekstu ispod pjesme na YouTubeu.

Svega dva mjeseca nakon prekida počeo je vezu s Hailey, vjenčali su se kroz par mjeseci

Bieber i Selena vezu su definitivno prekinuli u ožujku prošle godine, a on je već dva mjeseca kasnije počeo vezu s Hailey. S njom se nakon svega mjesec dana zaručio, a u rujnu 2018. vjenčali su se kod matičara. Isto su ove godinu dana kasnije ponovili i u smislu vjerskog obreda. 'U dva mjeseca si nas zamijenio kao da je tako lako, mislila sam da sam to zaslužila', samo su neki od stihova koje sadrži Selenina nova pjesma. Prilično se točno poklapa sa svime što joj se događalo u ljubavi s Justinom.

Profimedia

Puno su se puta razdvajali i mirili, i oboje su se na kraju umorili od te ljubavne veze. Bieber je došao do razine pucanja, a isto je dogodilo i Seleni. Zajedno su u okrutnom Hollywoodu stasali i odrasli, bili su si neko vrijeme najveća podrška. No, s godinama je postalo jasno da jedno na drugog utječu loše pa je Selenina obitelj bila protiv njihovog pomirenja. Posebno posljednjeg, koje se dogodilo 2017. godine. Nakon svega što je prošla u borbi za zdravlje, smatrali su da joj ne treba Bieber da je dodatno poljulja. No, nije ih poslušala, dala je još jednu šansu vezi i na kraju ostala 'kratkih rukava'.

'Selena je, ponajviše zbog svojih zdravstvenih problema i borbe koje već godinama prolazi zbog lupusa, izrazito osjetljiva, no Justinove zaruke i 'brak na brzaka' povrijedili su je i 'bacili preko ruba', tvrdio je izvor blizak pjevačici nakon što je 2018. završila na psihijatriji. Navodno ju je Justinov brak na braka doveo do loma. Bila je hospitalizirana u jednoj njujorškoj klinici i tamo je liječila depresiju i anksioznost. Pjevačica je kasnije medijima otkrila da je svjesna da je to borba koja za nju neće prestati dok je živa. No, izjavila je i da je spremna na borbu.

Depresija, anksioznost, lupus...

'Imala sam puno problema s depresijom i anksioznosti i vrlo otvoreno o tome pričam. Ali, mislim da to nikada neću pobijediti. Neće doći dan kada ću pomisliti: 'Evo me ovdje, u lijepoj haljini, pobijedila sam'! Mislim da ću se cijeli život boriti s tim, ali OK sam po tom pitanju jer sam odlučila sebe staviti na prvo mjesto', otkrila je za Harper's Bazaar. I prije toga, nekoliko je puta boravila u klinikama za mentalno zdravlje da bi psihu dovela u red.

Dok je Justin uživao u novoj ljubavi i planovima za brak, Gomez je stavljala svoje zdravlje na prvo mjesto, govoreći da uz psihu mora brinuti i o lupusu, koji joj je dijagnosticiran 2015. godine. Zbog te opake bolesti morala je 2017. proći kroz transplantaciju bubrega, ali i kemoterapije. Nakon transplantacije, priznala je, živi lakše, ne muče je artritis, glavobolje, visoki tlak...

Djevojka iz skromne teksaške obitelji godinama je te simptome skrivala od javnosti, sve zbog karijere u koju je uložila trud i mladost. Donijela je njezina karijera cijeloj obitelji bolji život, no nju je samu slava u velikoj mjeri koštala psihičkog zdravlja.

Profimedia

Selena Gomez

Justin Bieber

newsletter

Prijavite se na Newsletter