Glumica ih obožava

'Mom novom dečku ne sviđa se što volim gledati reality o Kardashianima'


Ines Madunić
09.08.2017.18:00
'Mom novom dečku ne sviđa se što volim gledati reality o Kardashianima'
Getty Images

sažeto

Jennifer Lawrence kaže kako je pomalo opsjednuta reality showovima


Ines Madunić
09.08.2017.18:00

Oskarovka Jennifer Lawrence (26) krasi rujansku naslovnicu američkog Voguea, a za časopis je ispričala sve o vezi s redateljem Darrenom Aronofskim (46). Upoznali su se na snimanju filma "Mother!", horor trilera koji uskoro dolazi u kina. Aronofsky je odmah htio Jennifer za glavnu ulogu, a postali su par nakon što je snimanje završilo.

"Uloga je jako mračna i pomalo sam se bojala što će mi to učiniti. Zato sam na setu imala svoj šator u kojem je sve bilo posvećeno reality showovima. To je moja mala opsjednutost. Išla bih u taj šator da se odmorim od svega. Na zidovima su bili posteri realityja 'Keeping Up With the Kardashians', a na televiziji je stalno išla ta emisija. Već tad je Darren bio u čudu", rekla je Lawrence. Kaže kako je "pala" na njegovu energiju i inteligenciju.

"Bio je briljantan. Podsjetila sam se na njegov talent ponovno kad smo pogledali gotov film. Proteklu godinu, koliko smo zajedno, za mene je on bio običan čovjek. Inače ne volim ljude s Harvarda jer najčešće samo o tome pričaju, ali on nije takav. Jedino što ne voli moju opsjednutost Kardashianima. Nije mu to baš jasno i malo je razočaran", rekla je glumica te dodala da joj se sviđa to što s njim u vezi nikad nije zbunjena, kao što je znala biti u prijašnjim vezama.

Inače, Lawrence je snimila tri različite naslovnice za Vogueovo 125. rujansko izdanje, a naziv editorijala je "Američka ljepota". Snimili su je Annie Leibovitz, Bruce Weber te Inez i Vinoodh. Također, umjetnik John Currin naslikao je njezin portret koji je jedan od četiri naslovnice.

glumica

Jennifer Lawrence

Vogue

Kardashians

Darren Aronofsky

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter