Avine ljubavi

Molila da ju puste u reality, a sad se opet zaručila? Pamtimo da se htjela udati za Špiru, a s Pernarom je hodala u vjenčanici


Ines Madunić
11.06.2019.17:00
Molila da ju puste u reality, a sad se opet zaručila? Pamtimo da se htjela udati za Špiru, a s Pernarom je hodala u vjenčanici
Tom Dubravec/Cropix

sažeto

Karabatić je vjenčanicu nosila na karnevalu prije tri godine


Ines Madunić
11.06.2019.17:00

Pjevačica, glumica, spisateljica, manekenka, slikarica, starleta, Ava Karabatić odavno je prestala biti samo zvjezdica na hrvatskom nebu. Njezina karizma zaintrigirala je i naše istočne susjede pa je već nekoliko puta bila sudionica srpskih reality showova.

Trenutno je također u jednom. U "Parove" je opet ušla nedavno, i to navodno zato što je danima zvala produkciju i molila ih da ju puste unutra. Razlog? Zaljubila se!

Splićanka je bacila oko na Ivana Marinkovića, koji je već neko vrijeme u realityju. U njemu je i napravio dijete s Milijanom Kulić, a zatim se s njom i posvađao. Nakon toga Milijana je otišla u drugi reality, "Zadrugu", sve dok nije rodila njihovog sina, prvo srpsko reality dijete.

Navodno su se kasnije pomirili, no on je u kući počeo vezu s Jelenom Ilić koja je vrlo burna, često se tuku, prekidaju i mire se.

Marinković inače ima i kćer s pjevačicom Gocom Tržan.

"Ona ne želi čekati još mjesec dana da bi bila s Ivanom jer se plaši da će se on pomiriti s Jelenom Ilić. Čak nam je predložila da joj ne damo honorar, rekla je da će besplatno ući, uz obećanje da je spremna imati seks pred kamerama jer je uvjerena da je Ivan čovjek njenog života. Kad smo joj rekli da to ne dolazi u obzir, poručila nam je da će u realityju ostati trudna s Marinkovićem jer silno želi njegovo dijete. E, na takav prijedlog smo ostali bez riječi... Možda ćemo ispuniti Avi želju, vidjet ćemo", rekli su iz produkcije "Parova".

Ava je uspjela ući u reality i praktički s vrata počela flertati s Ivanom. Ljubili su se sve dok ih nije prekinula Jelena Ilić, koja je Ivanu bacila kavu u lice.

I dok su neki nagađali da je ljubljenje Ave i Ivana bilo dio zadatka u realityju, ona je to opovrgnula na Instagramu.

"Samo ću ispraviti, nije bio zadatak već se zaista desila kemija između nas. Iskreno, zaljubila sam se preko ušiju i to ne krijem", napisala je Ava.

A onda se neki dan pojavila s prstenom na ruci. Navodno je zaručena za Marinkovića, no o detaljima zasad nije pričala.

Inače, najpoznatiji Avin zaručnik svakako je Špiro Miličić, s kojim je bila u vezi kad je šira javnost i saznala za nju. U jednoj televizijskoj emisiji pojavili su se kao sretan i uspješan par, a tad je Ava - inače dotad nositeljica titule modela godine- izjavila kako oboje svakodnevno meditiraju, "Špiro pola sata, a ja 30 minuta".

Dijana Vuleta/Cropix

Željni slave, često su se pojavljivali na televiziji, ali onda su se, zajedno s njezinom majkom, malo zaigrali.

Svi troje uhićeni su 2009. godine jer su ucjenjivali njezinog profesora na fakultetu te od njega iskamčili 9000 eura.

Veza između Ave i Špire pukla je, ali ne zbog vremena provedenog u pritvoru - dapače.

"Sada smo 'dvostruko' zaručeni. Špiro je mene zaprosio u Dubrovniku ovo ljeto, a ja sam njemu prsten poslala prije nekoliko dana dok je još bio u pritvoru. Dan poslije toga je izašao i sada smo uistinu sretni, sve se vraća u normalu", rekla je sretna Ava.

Otad je imala nekoliko uglavnom kraćih veza, a pred oltar nijednom nije stala - osim za karneval.

Tom Dubravec/Cropix

Prije tri godine u vjenčanici je prošetala Splitom, a za ruku ju je držao Ivan Pernar. Kao glavne zvijezde Krnjevala dobili su i honorar za svoje lažno vjenčanje; ona 500 eura, a on 2000 kuna.

Priznala je da nikad nisu bili u vezi, iako o njemu ima samo riječi hvale.

"Ja sam dominantna, on je staložen, razumijemo se. Što će ti u životu samo fizički izgled? Elokventan je i hrabar jer u današnje vrijeme kaže sve što želi. I svugdje ide bez tjelohranitelja, a saborski je zastupnik. Ja uvijek kažem, za dobrim se konjem prašina diže. Kulturan je i srdačan", rekla je.

reality show

parovi

Ava Karabatić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter