Uzvraća hejterima

'Moja svrha nije rađati djecu, a u Hollywoodu su prema meni često žene bile gore nego muškarci'


Ines Madunić
02.08.2018.09:20
'Moja svrha nije rađati djecu, a u Hollywoodu su prema meni često žene bile gore nego muškarci'
Getty Images

sažeto

Jennifer Aniston dala je iskreni intervju u kojem je pričala o privatnom životu


Ines Madunić
02.08.2018.09:20

Još otkad se razvela od Brada Pitta, Jennifer Aniston često u javnosti percipiraju kao "nesretnu u ljubavi". Svemu je pridonio i nedavni razvod od Justina Therouxa, no u novom intervjuu Jen uvjerava kako joj srce nije slomljeno.

"O meni se govori da 'ne mogu zadržati muškarca' i da 'ne želim dijete jer sam sebična i posvetila sam se karijeri'. Ili da sam tužna ili mi je slomljeno srce. Za početak, bez uvrede, ali srce mi nije slomljeno. A sve te pretpostavke su gluposti. Nitko ne zna što se događa iza zatvorenih vrata ilči kroz što sam prošla emocionalno ili medicinski i kako je to osjetljivo pitanje za mene i mog partnera", rekla je Aniston.

Dodaje kako se u društvu osjeća pritisak na žene da rode i postanu majke.

"Ako se to ne dogodi, gleda ih se kao na 'oštećeno dobro'. Možda moja svrha na planetu nije rađati djecu. Možda postoje druge stvati koje mogu raditi", zaključuje Jen.

Podržava pokret Me Too, ali kaže da se nije našla u situaciji da joj netko s više moći prijeti ili ucjenjuje seksualnim uslugama.

"Često su žene bile gore prema meni nego muškarci. Moramo biti bolji jedni prema drugima, a u razgovor o tome moramo uključiti i muškarce. A što se tiče seksizma, osjetila sam ga na svojoj koži. Žene se secira i tjera ih se da budu jedna protiv druge. Kad par u Hollywoodu prekine, žena se krivi. Ona ostaje tužna i sama, ona je propala. To je glupost. Kad ste zadnji put čitali da muškarca koji je razveden i nema djece nazivaju usidjelicom?", pita se Jennifer.

Brad Pitt

Jennifer Aniston

seksizam

Justin Theroux

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter