Ispovijest manekenke koja je pokorila svijet

'Moja baka zbog rasizma nije htjela ni pogledati mog muža, ignorirala ga je'


Ines Madunić
10.05.2017.10:55
'Moja baka zbog rasizma nije htjela ni pogledati mog muža, ignorirala ga je'
Profimedia

sažeto

Plus size model Ashley Graham bila je tužna jer je njezina baka imala predrasude zbog boje kože njezinog muža


Ines Madunić
10.05.2017.10:55

"Naivno sam mislila da će svi biti slijepi na boje kad sam upoznavala svog muža, tadašnjeg dečka, s obitelji", piše Ashley Graham (29) u autobiografiji koja je nedavno objavljena. Plus size manekenka navodi kako je najviše problema bilo s njezinom bakom, koja se s Justinom Ervinom (36) tada upoznala i to je bilo sve.

"Kad su odlazili, baka mi je rekla da pozdravim onog tipa u njezino ime. Justin je stajao pored mene. Bila sam u šoku i jako sam se rastužila. Nisam znala da ima takve stavove. Ona je bila zatucana bjelkinja koja nikad dotad nije bila u kontaktu s Afroamerikancima. Imala je samo predrasude", nastavlja Ashley.

Profimedia

Ponosna je na svog supruga, inače redatelja, koji se potrudio uspostaviti odnos s njezinom bakom koja se tako ponijela prema njemu.

"Rekao mi je da ga rasizam ne čudi, nego samo rastužuje. Ali, potrudio se i nazvao je baku da joj čestita 60. godišnjicu braka. I tada ga je zavoljela. Prvi put su pričali i shvatila je da je bila u krivu", rekla je Ashley, koja je u autobiografiji otkrila kako s Justinom nije spavala prije braka. Bio je to rizik, ali kaže da se isplatilo jer im je seksualni život danas savršen.

"S njim je sve bilo drugačije. Poštovao me, izazivao me, bio je uporan i drag. Usput, jeste li vidjeli njegove mišiće?", našalila se Ashley.

 

Happy Birthday to my #1!

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Dec 31, 2016 at 1:50am PST

Sa suprugom se upoznala u crkvi, a godinu dana kasnije već su bili u braku. Justin živi u Los Angelesu, a Ashley u New Yorku, no oboje često putuju pa se tako sastaju po cijelom svijetu. 

"Imamo pravilo da ne smije proći više od dva tjedna da se ne vidimo. I funkcionira! Nekad zna biti jako seksi", kaže Ashley. 

rasizam

Ashley Graham

autobiografija

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter