Franka se zahvalila Ćorluki

'Moj Vedran jedan je od razloga što sam se vratila glazbi, da nije bilo njega ne znam kako bi sve ispalo'


Ines Madunić
08.05.2018.21:00
'Moj Vedran jedan je od razloga što sam se vratila glazbi, da nije bilo njega ne znam kako bi sve ispalo'
Instagram

sažeto

Pjevačica se otvorila o vezi s nogometašem i svojim počecima


Ines Madunić
08.05.2018.21:00

Naša je predstavnica na Eurosongu prije odlaska u Lisabon dala intervju Tončici Čeljuski za emisiju "U svom filmu". Franka je Tončici ispričala sve o svom životu prije Eurosonga, ali i o tome kako se pripremala za nastup u Lisabonu.

"Već s dvije ili tri godine umjesto mikrofona u ruci sam držala daljinski upravljač i pjevala 'Nek ti bude ljubav sva', s kojom je Toni Cetinski bio na Eurosongu. Tako da je ovo stvarno ostvarenje mog sna", rekla je Franka.

Njezina majka kaže kako je prvi solo nastup imala baš s tri godine, ali je propjevala puno prije. Ipak, nitko nije vjerovao da će se profesionalno baviti glazbom.

"Htjela sam da upiše neki konkretni fakultet, ali vidjela sam da je njezin put glazba. U jednom je trenutku razmišljala o tome da zauvijek napusti glazbu i bila je jako tužna. To je njezin put", rekla je njezina majka, koja će večeras biti u publici u Lisabonu.

Franka je posebno zahvalila svom dečku, nogometašu Vedranu Ćorluki.

"On mi je najveća podrška. Godinama me forsirao, govorio mi kako nisam sretna bez glazbe i da se moram vratiti. On je jedan od razloga zbog kojih sam se vratila na scenu i što je sve ovo išlo tako brzo kako je, ne znam što bi se inače dogodilo", rekla je.

Kaže i kako su već naviknuli imati vezu na daljinu, kao i biti pod povećalom javnosti, a najvažnija stvar je povjerenje.

ljubav

Eurosong

Franka Batelić

Vedran Ćorluka

veza na daljinu

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter