Sve je podredila djeci

'Moj je sin možda idući Ronaldo, sve sam podredila njemu pa zbog njegovih utakmica ne mogu ništa planirati'


Ines Madunić
02.08.2018.12:55
'Moj je sin možda idući Ronaldo, sve sam podredila njemu pa zbog njegovih utakmica ne mogu ništa planirati'
Mert&Marcus/Vogue Italia

sažeto

Madonna je u intervjuu za talijanski Vogue pričala o svom životu u Lisabonu


Ines Madunić
02.08.2018.12:55

Pop kraljica Madonna za dva tjedna navršit će 60 godina, a tim povodom dala je veliki intervju talijanskom Vogueu. Najavila je novi album do kraja godine koji će biti inspiriran portugalskom i afričkom glazbom, ali najviše se otvorila o majčinstvu i životu u Lisabonu sa svoje četvero posvojene djece.

U portugalsku metropolu preselila se zbog sina Davida (12), koji tamo trenira nogomet, a Madonna kaže da je jako dobar i da je možda "idući Ronaldo".

"Stvari se mijenjaju iz dana u dan i jako je teško planirati bilo što. Do četvrtka ne znamo imaju li utakmicu u Portugalu ili negdje drugdje, igraju li u subotu ili nedjelju. Kako ne možeš ništa isplanirati, ponekad se osjećaš kao da to nije pošteno prema drugoj djeci, ali ni prema tebi. Svaka majka u toj situaciji može vam reći da je tako", rekla je Madonna.

S njom u Lisabonu su kćer Mercy James (12) i petogodišnje blizanke Stella i Esther. Kaže da su se svi brzo priviknuli na život u novom gradu.

"Nevjerojatno je koliko su otporni i kako su prihvatili sve što im se ovdje nudi, od nogometa, plesa, glazbe... Sve te stvari koje ih povezuju s drugom djecom. Naučili su portugalski kroz te aktivnosti, a ne sjedeći u učionici. Imaju sretan život ovdje", kaže pjevačica, koja je također oduševljena Lisabonom.

"Ovaj je grad utjecao na mene i moju glazbu. Upoznala sam puno izvrsnih glazbenika s kojima ću surađivati na novom albumu", kaže Madonna.

 

#JustOneDayOutOfLife on Newsstands Friday August 3rd 🌹@madonna by #mertandmarcus @mertalas @macpiggott @artpartner styled by @eyobyohannes @theonly.agency Madonna with @dinodsantiago , @kimidjabate , Gaspar Varela, Vania, Donatelli and Tuniko Goulart at Jon Luz’s establishment Tejo Bar. It is located in the Alfama district, whose streets are enlivened by the sound of fado day and night. “There’s quite a laid-back energy in Lisbon, but also quite an aura of melancholy, which is how fado was born there. There’s a romantic side to that – and certainly a creative and artistic side to that – and it gives birth to a lot of beautiful music, and also art.” Read the exclusive interview with Madonna by @xerxescook in our new issue and today on vogue.it 🌟 Full credits ❤️ Talents - #Madonna Dino D’Santiago Kimi Djabate Gaspar Varela Vania Donatelli Tuniko Goulart Editor in chief @efarneti Creative director @gb65 Make up @visionaaron Groomer (models) #FedericoSimao Hair @andylecompte @thewallgroup Manicure @adamslee_ @streetersldn Skincare @mdnaskin Props stylist @franciscotrepa Props @avidaportuguesa On set @ Across Media Production Local production @warsawcreatives Retouching @ Dreamer Locations @nomadportugalproduction With thanks to Turismo de Lisboa

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia) on Aug 1, 2018 at 7:58am PDT

Njezina kći Lourdes (21) živi u New Yorku, a sin Rocco (17) u Londonu s ocem Guyem Ritchiejem, a Madonna kaže da je ponosna na svu djecu.

"Zbog mog posla i čestih putovanja oni su jako otvoreni prema novim iskustvima i ljudima i na to sam ponosna. Puno ljudi mi kaže: 'Stvarno želiš da Lourdes bude plesačica' ili 'Stvarno želiš da Rocco bude slikar'. To nije istina, sve što želim je da moja djeca budu odgovorne, suosjećajne osobe pune ljubavi. Želim da tretiraju druge ljude s poštovanjem bez obzira na njihovu religiju, boju kože, rod. To je najvažnije, da su dobre osobe. Ako postanu idući Ronaldo ili idući Picasso, to je samo višnja na torti", zaključuje Madonna.

majčinstvo

Madonna

Lisabon

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter