Od Miss Dalmacije do imućne majke i supruge

Moćnika iz Dubaija upoznala je dok je radila kao hostesa na Hvaru! Ubrzo su počeli vezu i radi njega je promijenila sav svoj život


100posto
06.07.2019.08:00
Moćnika iz Dubaija upoznala je dok je radila kao hostesa na Hvaru! Ubrzo su počeli vezu i radi njega je promijenila sav svoj život
Foto: Instagram/Arhiva/CROPIX

sažeto

Život Dine Jelaske bio bi zanimljiv predložak za neki film


100posto
06.07.2019.08:00

Rodni Split nedavno je posjetila, podijelila fotografiju pogleda na Jadran, a potom se vratila u Dubai gdje već dulji niz godina živi sa svojim suprugom i troje djece. Splićanka Dina Jelaska Marie jedna je od rijetkih koja je zaista ostvarila svoj san u zemlji nevjerojatnog luksuza i bogatstva. Dina je javnosti postala poznata 2000. godine kada je ponijela titulu Miss Dalmacije. Radila je nakon toga kao manekenka, a onda je na Hvaru upoznala Egipćanina Hatema Mariju, za kojeg se 2008. godine i udala.

Razbila predrasude o Dubaiju i ostvarila snove

Suprug joj je bliski suradnik sina šeika Ujedinjenih Arapskih Emirata pa Dini ne fali raskoši u životu. Unatoč svemu tome, njihovo prvo dijete je 2010. godine donijela u rodnom Splitu. Koliko je vezana uz svoju domovinu govori i činjenica da se udala dvaput - jednom u Dubaiju, a drugi put u Splitu. Nakon dječaka, stigle su paru još dvije djevojčice. Bio je Dinin san imati troje djece, no o životu u Emiratima nikad nije razmišljala. Mnoge predrasude razbila je tek kada je tamo počela živjeti.

Foto: Jakov Prkić/CROPIX

Lagodan život, vozači, luksuz...

'Vrlo sam brzo razbila sve predrasude o Emiratima i shvatila da žene tamo žive puno modernije nego kod nas. One nose abaje, tradicionalne odore, a ispod njih kreacije najpoznatijih svjetskih dizajnera, ultra minice, duboke dekoltee, visoke potpetice... Sklone su povećavanju grudi, usana, stražnjice, vole arapski make-up s jako naglašenim očima. I unatoč pričama da se plavuše dobro zabavljaju, kod njih ipak crnke puno bolje prolaze. Čak su dvije moje kolegice plavuše morale potamniti kosu, nakon čega su im krenuli veći poslovi', rekla je Dina, kojoj u Dubaiju najviše nedostaju pršut, Vegeta i vino.

Ljeta i dalje provodi u Dalmaciji, a žao joj je jedino što njezin suprug češće i dulje ne dolazi s njom, no zbog posla to nije u mogućnosti. Ispričala je prije par godina da je njezin život lagodan, ima vozače, ispeglanu odjeću i sve što poželi. S druge strane, ima to svoju cijenu. Voljela bi više vremena provodi s mužem, koji radi jako puno i intenzivno stoga ne ostaje previše vremena za obitelj. Ipak, sjajno se slažu, njezina riječ je važna, a supruga opisuje kao strpljivog i pažljivog.

Dina Jelaska

miss damacije

newsletter

Prijavite se na Newsletter