Riječka glazbena poslastica

Moćni Jonathan i brutalni The Siids se ne propouštaju! Ovog četvrtka nastupaju u Vintage Industrialu


100posto
24.11.2019.17:30
Moćni Jonathan i brutalni The Siids se ne propouštaju! Ovog četvrtka nastupaju u Vintage Industrialu
Filip Gržinčić

sažeto

U Četvrtak 28. studenog Jonathan i The Siids nastupaju u  Zagrebu


100posto
24.11.2019.17:30

Riječka glazbena poslastica, tako se može opisati koncert koji nas očekuje u Zagrebu. Jer u četvrtak 28. studenog Jonathan se vraća u Vintage Industrial i sa sobom dovodi svoje Riječane, sve popularniji, rock-electro-pop duo The Siids.

Glazbu Jonathana opisuju kao: "Optimizam tamnih leća uz iskren podznak boli i tjeskobe u gotovo svim pjesmama, što omogućuje punky vibru uz udar energije i nade koja vas ostavlja zaslijepljene…"

Ovo je i prvi zagrebački nastup nakon povratka s američke turneje na kojoj su odsvirali devet koncerata.

Od 2014. kada su izdali svoj prvijenac 'Bliss', ovi glazbenici neumorno rade na novim materijalima. Nakon prošlogodišnjeg albuma 'To Hold' (koji je zamišljen kao drugi dio istog albuma, uz prvi dio 'To Love') Jonathan je zaredao svirke - uz američku turneju i nastupe na mnogim festivalima, prvi su put nastupali u Rumunjskoj i Mađarskoj. Glazba im je postala dio jedne od najkvalitetnijih domaćih serija 'Novine', a zauzeli su i mjesta na svim najvažnijim regionalnim godišnjim top listama.

"'To love or to hold' je zapravo nastao kao odraz našeg odrastanja kroz priču benda i kao nasljednik 'Blissa' kao velike eksplozije i zaljubljivanja nakon kojeg se desila ljubav, kompromisi, propitkivanje i sve ostalo što ljubav nosi. Priča o dualnosti između ljubavi i straha, nepoznatog i komfort zone… Borba između odrađivanja života i življenja istog. Trenutno radimo na novim stvarima, nadamo se početkom iduće godine izbaciti neki novi materijal", rekli su dečki iz benda u nedavnom razgovoru za 100posto.

Iako su taj put najavili kratku pauzu od nastupa kakao bi se povukli i radili na novim materijalima, zagrebačka publika može biti počašćena ovim ekskluzivnim koncertom.

Brutalno pojačanje

Osim Jonathana, koji spadaju u uski krug koji nazivamo i miljenicima zagrebačke publike, ovog će četvrtka Vintage postati prava riječka fešta. Na pozornicu će stupiti i bend kojeg već nazivaju najperspektivnijim mladim riječkim bendom - The Siids.

Premijeru video spota 'Beats Running Down', mogli ste pogledati upravo na 100posto prije dva tjedna. U Vintageu će zagrebačkoj publici ovaj duo predstaviti svoj album 'Brutalist'.

Kako kažu organizatori, karte brzo nestaju, osim ako ne želite propustiti ovu 'svjetsku, a našu' glazbenu poslasticu, znate što vam je činiti. Karte po cijeni 70/90 kuna možete kupiti u pretprodaji: VIB / Grif / DOS / Entrio prodajna mjesta.

Zagreb

koncert

Rijeka

Vintage Industrial

Jonathan

THE SIIDS

newsletter

Prijavite se na Newsletter