Lujo simpatiju upoznao u Dubrovniku

Mladi glumac ima status zavodnika, a nakon prekida s missicom tvrdi: 'Nisam u novoj vezi! S Petrom se viđam, no to nije veza, još'


Barbara Marinović
07.09.2018.13:40
Mladi glumac ima status zavodnika, a nakon prekida s missicom tvrdi: 'Nisam u novoj vezi! S Petrom se viđam, no to nije veza, još'
Screenshot/Instagram

sažeto

Ivana Mišura i Lujo Kunčević bili su u vezi oko dvije godine, a prije koji mjesec su prekinuli... Našao je nedavno novu simpatiju, s kojom ipak još nije u vezi


Barbara Marinović
07.09.2018.13:40

Mladi zavodnik Lujo Kunčević objavio je na svom Instagramu fotografiju s Petrom Reskovac, za koju su mediji pretpostavili da je nova glumčeva djevojka. No, Kunčević u intervjuu za 100posto otkriva da mu to još uvijek službeno nije djevojka. Čini se da Lujo pazi na definicije, pa nam je otkrio da nije u novoj vezi, iako se s Petrom viđa. Simpatije su počele u Dubrovniku, gdje provode ljeto, a hoće li prerasti u ozbiljnu vezu - ovisi o tome kako će se stvari razvijati na jesen, kada stignu u Zagreb.

Sinjorina koju je upoznao ovog ljeta

'Objavio sam sliku i mediji su to prenijeli, nisam očekivao da će se to dogoditi, pa se dogodilo. Ja nikad ne očekujem, a onda... Nisam u novoj vezi. To je sinjorina, inače studentica fizioterapije u Zagrebu, upoznali smo se ovog ljeta. Ne mogu lagati, događa se nešto, no to nije veza. Lijepo nam je, viđamo se, nastavit ćemo to i u Zagrebu, gdje se uskoro oboje vraćamo, pa ćemo vidjeti', priča nam Lujo o svojoj mogućnoj ljubavnoj vezi.

 
 
 
View this post on Instagram

Last days of summer.. #sea #relaxation #enjoy #sunset #kaze"nijemikosakoustarebabenegonematecesaljby:petra

A post shared by Lujo Kunčević (@lujo_kuncevic) on Sep 6, 2018 at 10:15am PDT

'Nisam zavodnik, tip sam za veze'

Obožava boraviti u Dubrovniku tijekom ljeta i tako je cijelog njegovog života jer je uz Grad vezan obiteljski. Ovog puta je zbog snimanja filma Jakova Sedlara Luji ljeto počelo nešto kasnije pa će do sredine rujna uživati u Dubrovniku. Uz njegovo ime oduvijek se veže epitet zavodnika, s čime se on ne slaže. 'Ne znam kako bih taj status komentirao, ne slažem se da sam zavodnik. To ste vi novinari rekli, ja nisam! Ispada kao da svako malo imam novu curu, što nije točno. Dvije godine sam bio u stabilnoj vezi, generalno sam tip za veze. Bez ikakve umišljenosti, i hvala svima na komplimentima, no ne smatram se zavodnikom', ocjenjuje Kunčević.

S bivšom Miss Universe, Ivanom Mišurom bio je u vezi oko dvije godine, i kaže - iza njihovog prekida ne stoji nikakav skandal. 'Do prekida je došlo normalnim tokom, nije bilo ništa ružno. Tome u prilog govori i činjenica da smo Ivana i ja u kontaktu ostali, čujemo se, nekad i nasmijemo nečemu, popričamo. Nismo u odnosu da ćemo baš sad sjediti na kavi, no kad  nešto meni ili njoj zatreba - tu smo', povjerava nam mladi glumac.

 
 
 
View this post on Instagram

Sunset @copacabanadubrovnik #summer #fun #relaxing #photoshoot #nemadomora Photo by: @cokabroz

A post shared by Lujo Kunčević (@lujo_kuncevic) on Jul 29, 2018 at 5:37am PDT

Suradnja sa Sedlarom

Inače, do sredine rujna snimao je film Jakova Sedlara, a u kojem mu je jedan od kolega i Armand Assante. U filmu 'The Match' igra logoraša Thomasza, a film obrađuje nogometnu priču kao onu društvenu, timsku. Kaže nam kako mu je bilo sjajno raditi na ovom projektu te ističe da je zanimljivo što su nogometno-ratnu priču snimali i tijekom SP-a, na kojem su naši momci osvojili srebro. 'Zanimljivo je za reći da smo snimali punom parom, no gospodin Jakov Sedlar dao bi nam slobodno kad god je igrala naša repka', ističe talentirani mladić. Kad je posao  u pitanju, pred Kunčevićem su neka snimanja i predstave, od kojih rado ističe onu u studenom - kada će se vratiti u Dubrovnik. 'Radi se polako, ali ništa veliko, što bih vam sad posebno najavio. No, važno je da se radi', zaključuje Lujo.

Ivana Mišura

Lujo Kunčević

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter