Zločesti James Middleton

Mlađi brat vojvotkinje Kate upao je u milijunske dugove pa ga je svekar zaposlio kao turističkog vodiča u Škotskoj


Ines Madunić
01.10.2018.17:00
Mlađi brat vojvotkinje Kate upao je u milijunske dugove pa ga je svekar zaposlio kao turističkog vodiča u Škotskoj
Getty Images

sažeto

Zaposlio se kod Pippinog svekra nakon što je njegova tvrtka propala


Ines Madunić
01.10.2018.17:00

Obitelj Middleton oduvijek je težila visokom društvu, a roditelji Carole i Mike uspjeli su svoju najstariju kćer Kate pogurati sve do udaje za budućeg engleskog kralja.

Pippa isto nije loše prošla i 2017. udala se za milijunaša Jamesa Matthewsa, čija je obitelj jedna od najbogatijih u Engleskoj. Njegov je otac, David Matthews, vlasnik Eden Rocka na St. Bartsu, jednog od najluksuznijih hotela na svijetu te mnogih drugih hotela i nekretnina diljem svijeta.

No, s najmlađim Jamesom Middletoni nikako na zelenu granu.

Getty Images

Nakon što je odustao od studiranja, James je uz pomoć ujakove pozajmice pokrenuo vlastiti biznis prodavanja pribora za pečenje kolača. Kasnije je otvorio još jednu tvrtku koja se bavila vinom te proizvodnjom kolača, ali 2015. godine otkriveno je kako na računu imaju samo 20 funti te da ga je obitelj podržavala kako ne bi bankrotirao.

Nakon što je prekinuo s djevojkom Donnom Air u veljači ove godine, sad je propala i njegova tvrtka za proizvodnju personaliziranih kolačića i James je '"natukao" tri milijuna funti duga. U pomoć je došla Pippa, odnosno njezin svekar, koji ga je zaposlio kao domaćina i turističkog vodiča u luksuznom hotelu Glen Affric u Škotskoj, blizu jezera Loch Ness.

Čini se da je preseljenje stalno jer su s njim otišla i njegova četiri psa.

Getty Images

Tu nije kraj Jamesovim mukama jer se navodno i sama kraljica Elizabeta II naljutila na njega nakon što je u jednom intervjuu pričao o vojvotkinji Kate i princu Williamu.

"Ponekad je frustrirajuće što sam brat vojvotkinje od Cambridgea jer je moj rad često zasjenjen time što je ona članica kraljevske obitelji. Osim toga što sam brat nekoga tko je jako važan, na kraju dana, ja sam samo James", izjavio je nedavno u intervjuu posrnuli Middleton.

Kate Middleton

Pippa Middleton

James Middleton

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter