Zavidna kolekcija!

'Bandićeva' mlađahna političarka ima veliku strast, ne libi se potrošiti na nju koliko god trebalo


100posto
06.06.2019.14:30
'Bandićeva' mlađahna političarka ima veliku strast, ne libi se potrošiti na nju koliko god trebalo
Foto: Goran Mehkek, Damjan Tadić/CROPIX

sažeto

Marija Puh ima veliku ljubav prema ležernim odijelima koja voli nositi na posao, a zadnje vrijeme ona su u živim, proljetnim i ljetnim nijansama


100posto
06.06.2019.14:30

Saborska zastupnica Marija Puh obožava odijela. Nitko ne voli poslovnu eleganciju kao mlada političarka. Možda nekad i ne udovoljava svim stilskim gabaritima, no odjeva se primjereno za posao. Nikad ne otkriva previše, unosi boje u garderobu i nastoji se nositi s ikonama stila u političarki. Koja godina iskustva, i mogla bi Puh jednog dana biti još uspješnija u modnom smislu.

Pozitivno je što nosi odijela, koja su hit sezone, kao i to što voli jarke boje te ih donekle zna spariti. U godinama je kada joj takva odjeća i pristaje, a s obzirom na stanje u Saboru, možemo je svrstati i među solidnije odjevene dame. Čini se da joj je takav tip odjeće prava strast, a budući da u ostalim segmentima života i nije toliko rastrošna, pa primjerice putuje šparno i putem putničke agencije, čini se da će na odijela dati i uložiti koliko treba! Ipak je u politici imidž pola posla!

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Obožava šarena odijela

Inače, ova 33-godišnja zastupnica već neko vrijeme pliva u vodama visoke politike. U centar medijske pozornosti stigla je kada je postala popularni 'prebjeg' pa je iz HNS-a otišla u redove stranke Milana Bandića i tako pojačala broj njegovih zastupnika u Saboru.

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Inače je Puh prvostupnica ekonomije koja je zvanje stekla na Visokom učilištu Effectus u Zagrebu. U politici je od listopada 2016. godine kada je postala zastupnica u Saboru.

Od dinamičnog političkog života mlada se Bandićeva uzdanica početkom godine odlučila odmoriti putovanjem na Kubu. Objavila je s Kube tri fotografije, na jednoj je poručila i da 'uživa u životu'.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Marija Puh

newsletter

Prijavite se na Newsletter