Tješe ju prijateljice

Mjesecima su se svađali, a onda je Cheryl konačno prekinula s 11 godina mlađim članom One Directiona


Ines Madunić
02.07.2018.14:50
Mjesecima su se svađali, a onda je Cheryl konačno prekinula s 11 godina mlađim članom One Directiona
Profimedia

sažeto

Pjevački par ima 15-mjesečnog sina, a prekid su objavili dan nakon njezinog 35. rođendana


Ines Madunić
02.07.2018.14:50

Nakon dvije i pol godine svoju su vezu prekinuli Cheryl Tweedy (35) i Liam Payne (24). Nakon što su mediji mjesecima nagađali o njihovom prekidu, a član One Directiona i potvrdio da se neprestano svađaju i prekidaju samo da bi se opet pomirili, njihovoj je romansi došao kraj. Prvo je to potvrdila Cheryl na Twitteru, a istu je objavu podijelio i Liam na svom profilu.

"Žao nam je što objavljujemo da smo odlučili ići drugim putevima. Bila je to teška odluka za nas. Još uvijek se volimo kao obitelj. Bear je naš svijet i molimo da poštujete našu privatnost dok idemo kroz ovo zajedno", stoji u objavi.

Bivši partneri imaju 15-mjesečnog sina Beara, a Liam se već iselio iz njihove pet milijuna funti vrijedne vile u Londonu.

"Puno su radili na svojoj vezi, imali su problema posljednjih godinu dana i nekako su prošli kroz to. Ali, u različitim su stadijima života i nakon puno razmišljanja zaključili su da je najbolje da idu svatko na svoju stranu. Još uvijek im je stalo jedno do drugoga i zajedno žele odgajati svog sina", rekli su njihovi prijatelji.

Navodno je problem bio u tome što se Liam posvetio solo karijeri zbog čega ga nikad nema doma, a Cheryl se sama morala brinuti za njihovog sina.

Cheryl je dan prije objave prekida proslavila 35. rođendan, a na Istagramu je odmah podijelila fotografije s prijateljicama iz bivše grupe Girls Aloud koje joj pomažu da prebrodi prekid.

ljubavni par

prekid veze

Liam Payne

Cheryl Tweedy

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter