Završila Akademiju i otišla na kruzer

Mima iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' danas živi u Americi: Iz BiH otišla nakon obiteljske tragedije i nezaposlenosti


Barbara Marinović
01.10.2018.08:00
Mima iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' danas živi u Americi: Iz BiH otišla nakon obiteljske tragedije i nezaposlenosti
Foto: Facebook

sažeto

Asja Husičić danas živi u Americi gdje se udala, a nakon što je radila na kruzeru


Barbara Marinović
01.10.2018.08:00

Sjećate li se djevojke koja je igrala Mimu u seriji 'Lud, zbunjen, normalan'? Najlakši je to način da vas prisjetimo na glumicu Asju Husičić, koja je nakon završetka Akademije i sudjelovanja u jednom reality showu iz Bosne i Hercegovine u konačnici otišla kako bi radila na kruzeru.

Djevojka nije mogla naći posao pa je zbog toga odselila u Australiju da bi radila na brodu. Izjavila je tada da joj je teško napustiti njezinu zemlju, prijatelje i obitelj, no posla i perspektive jednostavno nema.

U međuvremenu se Asja iskrcala s broda, udala u Americi i živi u gradiću blizu Bostona. Sa suprugom Samom već neko vrijeme dijeli i dobre i loše trenutke, a kako bi joj bilo lakše prilagoditi se novoj sredini, dok čeka papire, Asja je odlučila snimati za svoj YouTube kanal.

U videima priča o svom životu, svakodnevici i prošlosti. Otkrila je tako da ju je na odlazak dodatno nagnala i obiteljska tragedija. Izgubila je majku te se nakon toga još lakše odlučila na odlazak. Vrijeme koje bi vratila, rekla je, jest ono u kojem joj je mama bila živa. No, da je majka preživjela, ona nikada ne bi otišla iz Bosne i Hercegovine. Privatna tuga i besperspektivnost zemlje otjerali su je u tuđinu. Sretna je i svjesna da je mnogi ljudi još uvijek percipiraju kao Mimu, djevojku koja ju je svojedobno, kao studenticu druge godine fakulteta, proslavila.

Asja Husičić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter