Plesali su jedno 'ljeto'

Mia Kovačić Šalkoviću se dogodila u krivo vrijeme, a Ornela je zbog slavnog chefa bila u 'najgorem životnom periodu'


100posto
08.06.2019.17:10
Mia Kovačić Šalkoviću se dogodila u krivo vrijeme, a Ornela je zbog slavnog chefa bila u 'najgorem životnom periodu'
Foto: Boris Kovacev/CROPIX, Facebook

sažeto

Neke veze odavno smo zaboravili jer su zaista kratko trajale. Ipak, u manje od dva mjeseca Orneli Vištici srce je slomljeno, a u svega tri ljubav Mije i Šalkovića postala je stvar urbane povijesti


100posto
08.06.2019.17:10

Ljubavi za cijeli život najljepša su stvar na svijetu, no nije ih lako upoznati i do njih doći. Puno puta ljudi ulaze u odnose vjerujući da će potrajati, a na kraju se prekinu i prije negoli su zaista počeli. Ni među slavnim Hrvatma nije drugačije. Samo je, kada su javne osobe u pitanju, nešto nezahvalnije jer se za ljubavnu vezu sazna vrlo brzo, a kada se prekine - treba podnositi i medijske napise o krahu romanse.

Najkraće su uvijek ljetne romanse. More, sunce, zabava, bezbrižni dani i noći najpogodnije su tlo za nove ljubavi. Dok neke potraju, druge se raspadnu s prvom jesenjom kišom.

Dama s velikim D - ali u krivo vrijeme

Dogodilo se upravo to voditeljici Miji Kovačić i ugostitelju Hrvoju Šalkoviću. U rujnu 2013. par je prekinuo tromjesečnu romansu. Iako su se činili prilično kompatibilni, radilo se o dvoje urbanih, uspješnih mladih ljudi, nisu uspjeli. Tada je Šalković prekid komentirao rekavši da je Mia zaista posebna, prelijepa, duhovita i oštroumna, no da su se stvari očito dogodile u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu.

Nespretno se izrazio nazvavši vezu hupserom na putu, a kasnije se Miji zbog tog izraza javno ispričao. Mia se o svemu tome nije oglašavala, ostala je prava dama. Damom ju je okarakterizirao i sam Šalković pa je sve, izuzev nespretnog izraza, završilo mirno i bez previše fame.

Foto: Facebook

Herceg i Ana kratko su trajali, a upoznali su se na snimanju 'Zlatnih dvora'

Glumica Ana Majhenić s kolegom Ivanom Hercegom bila je u vezi svega par mjeseci. Par se upoznao tijekom snimanja serije 'Zlatni dvori', a iako su na društvenim mrežama znali objaljivati fotografije sa istih lokacija ili u međusobnom društvu, javno o vezi nisu govorili.

Ljubav nije potrajala i tijekom ljeta 2017. godine par je prekinuo. Kao ni dotad, ni otad nisu ništa komentirali, Ana je tek mjesecima kasnije izjavila da su se jedno vrijeme družili, ali da više nisu u kontaktu. Vrlo brzo nakon njega, zaljubila se u Antuna Hercega, udala se i dobila djevojčicu pa danas uživa u bračnoj i roditeljskoj idili.

Foto: Promo

Goran i Lana prekinuli nakon par mjeseci romanse

Jedno ljeto plesali su i nagrađivani glumac Goran Bogdan te Lana Klingor Mihić. Za pretpostaviti je da su se upoznali preko kazališta, naime, Lana je u tom periodu radila kao glasnogovornica Ze­KaeM-a, a Bogdan je već te 2010. bio jedan od najzaposlenijih glumaca tog kazališta.

Iako se o vezi šuškalo mjesecima prije, tek u listopadu 2010. Goran je priznao da su Lana i on u vezi. Već kraj godine donio je i kraj te romanse. Ubrzo je za Lanu stigla ljubav života, upoznavši Antu Mihića prestao je period samoće. Vjenčali su se 2013. godine, oformili su život kakav žele i danas u istom zaista uživaju uz svoje tri djevojčice.

Dragan Matic / CROPIX

Mate i Ornela bili manje od dva mjeseca zajedno, no prekid ju je baš pogodio

Iako su kratko bili zajedno, prekid je teško pao Orneli Vištici. Nakon romanse s Matom Jankovićem, glumica je ostala slomljenog srca. Romansa je trajala manje od dva mjeseca, no Ornela je za slavnog chefa očito gajila posebne emocije. 'Istina je. Mate i ja više nismo zajedno.

Za mene je to poglavlje završeno', rekla je Ornela za Gloriju nakon prekida početkom 2018. godine. Da nešto ne valja u njihovoj vezi, dali su naslutiti i kada je Vištica Novu godinu dočekala u Beogradu s glumačkim kolegama dok je Janković slavio u zagrebačkom restoranu s prijateljima. Navodno se Mate 'ohladio' od glumice koja je nakon svega ostala zbunjena.

Boris Kovacev / CROPIX

Giriček i Andrassy prijateljevali pa se zaljubili

Voditeljica i kolumnistica Andrea Andrassy prijateljevala je s košarkašem Gordanom Giričekom prije negoli su ušli u ljubavnu vezu 2014. godine. O vezi nisu htjeli javno govoriti, a nije za time bilo ni potrebe jer veza nije potrajala. Početkom 2015. veza se završila, no bivši par ostao je u dobrim i prijateljskim odnosima i nakon prekida.

Foto: Facebook

Rajčić i Pokrivač izgledali kao idealan duo, no sve je puklo začas

Iako su se činili ludo zaljubljeni, Iris Rajčić i Nikola Pokrivač prekinuli su nakon svega dva mjeseca veze. Nikola se činio oduševljen splitskom manekenkom, a ni ona nije skrivala sreću zbog veze. Stoga je mnoge iznenadio njihov nagli prekid nakon samo dva mjeseca ljubavi. Vratio se nedugo nakon prekida Pokrivač dugogodišnjoj ljubavi Katarini Dabelić, s kojom se kasnije vjenčao i dobio dijete, a Iris je ljubav pronašla uz nogometaša Marka Livaju, s kojim je također dobila curicu.

Instagram

Tina Vukov i Luka Rajić završili nakon par mjeseci

Nešto manje od pola godine trajala je romansa između mlađahne pjevačice Tine Vukov i jednog od najbogatijih Hrvata. Luka Rajić s Tinom je proveo Novu godinu i Valentinovo te 2015. godine, no nakon toga shvatili su da im se karakteri ne poklapaju, a vremena za ljubav nemaju dovoljno zbog njegove prezaposlenosti. Krenuli su dalje - svatko svojim putem, a o ljubavi se ionako nisu oglašavali. Nakon njega, navodno je ljubav pronašla uz nekadašnjeg prijatelja Bojana.

Foto: PR

Andrea Andrassy

Goran Bogdan

Mate Janković

Ornela Vištica

Ana Majhenić

Mia Kovačić

Tina Vukov

lana kligor

newsletter

Prijavite se na Newsletter