Foto: 'Otkako je umro, ne slušam njegove pjesme'

Menadžerica Toše Proeskog prvi put u deset godina posjetila je njegov grob


Mirjana Filipović
22.11.2017.12:30
Menadžerica Toše Proeskog prvi put u deset godina posjetila je njegov grob
Cropix

sažeto

Nakon što je Toše preminuo, Ljiljana se odrekla menadžerske karijere


Mirjana Filipović
22.11.2017.12:30

Prije mjesec dana obilježeno je 10 godina otkako je Toše Proeski u stravičnoj nesreći napustio ovaj svijet. Osim obitelj, osoba koju je njegova smrt najviše pogodila bila je Ljiljana Petrović, njegova menadžerica. Bol je bila toliko velika da sve ove godine nije posjetila ni njegov grob. No ako je suditi po njezinom Facebook profilu, nedavno se na to ipak odvažila. Naime, Ljiljana, koja često objavljuje fotografije iz vremena kad je s pokojnim glazbenikom putovala na koncerte, na Facebooku je objavila fotografije iz Kruševa, točnije s Tošinog groba.

- Vrijeme ne liječi rane. Od njegove smrti nisam pustila nijednu pjesmu. Ne mogu. I dalje ne mogu čuti njegov glas - izjavila je za Puls Online.

Ljiljanin život je nakon Tošine smrti odlučila potpuno promijeniti život. Kad se malo oporavila, odlučila je sve promijeniti i presjeći svaku vezu koja bi ju podsjećala na njega.

- Bilo je potrebno mnogo hrabrosti da promijenim život iz korijena. Uvijek je teško odreći se nečega u čemu ste bili dobri, a ja se jednostavno nisam više mogla baviti poslom koji sam dotad radila - kaže.

S njegovom obitelji nema nikakav kontakt.

- Odrekla sam se svega, samo njega nosim sa sobom zauvijek i to mi je dovoljno - zaključila je na kraju.

Ljiljana danas živi u Nišu i bavi se uzgojem lavande.

smrt

Toše Proeski

grob

Ljiljana Petrović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter