Mislila je da mora biti savršena

Mel C: Imala sam poremećaj prehrane kad sam bila u Spice Girls


Ines Madunić
24.06.2017.11:15
Mel C: Imala sam poremećaj prehrane kad sam bila u Spice Girls
Reuters

sažeto

Pjevačica poznata i pod nadimkom Sporty Spice kaže da je opsesivno vježbala dok je bila članica ultimativnog girl benda 90-ih


Ines Madunić
24.06.2017.11:15

Melanie Chisholm (43), poznata kao Mel C ili Sporty Spice, priznala je da se borila s poremećajem prehrane kad je bila članica benda Spice Girls. Pjevačica je izjavila kako se nije izgladnjivala, ali "nije jela koliko je bilo potrebno".

"Mislila sam da moram biti savršena jer sam sad pop zvijezda. Vjerovala sam da moram to nekako zaslužiti i pokušavala sam doseći savršenstvo. Opsesivno sam vježbala i nisam jela zdravo. Mislim da sam cijelo vrijeme u Spice Girls živjela na čistom adrenalinu. Bog zna kako sam uopće to sve izdržala. Tijelo mi je došlo do točke gdje više nisam mogla i rekla sam si - dosta je. To je mračna strana slave", rekla je pjevačica.

Dodala je i kako se godinama borila s depresijom, koja joj je dijagnosticirana 2000. godine.

"Laknulo mi je kad mi je liječnik rekao o čemu se radi. Liječila sam se terapijom, lijekovima i akupunkturom", rekla je pjevačica, koja je odmah odbila prijedlog bivših članica da se Spice Girls okupe za povratničku turneju ove godine. Isto je odbila i Victoria Beckham (43). Geri (44), Emma (41) i Mel B (42) planirale su prvo u reality showu tražiti njihove zamjene, što su Mel C i Victoria zabranile. Zatim su htjele nastupati pod novim imenom GEM kao trojac, no Victoria im nije dala dozvolu da izvode pjesme spajsica pa su odustale.

pjevačica

depresija

Spice Girls

Mel C

slava

poremećaj u prehrani

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter