Malo su i pretjerali

Meghanina polusestra opet pljuje po njoj, a otac očajnički želi razgovarati s njom: 'Vidim da nije sretna'


Ines Madunić
18.07.2018.12:50
Meghanina polusestra opet pljuje po njoj, a otac očajnički želi razgovarati s njom: 'Vidim da nije sretna'
Getty Images

sažeto

Obitelj vojvotkinje od Sussexa ne može se pomiriti s time da ona više nema vremena za njih


Ines Madunić
18.07.2018.12:50

Još prije kraljevskog vjenčanja bilo je jasno da Meghan Markle nije bliska sa svojom obitelji, odnosno s očevom stranom. Ali, kako se veliki dan približavao, stanje je postajalo sve gore. Nažalost za novu vojvotkinju od Sussexa, ni sada nije nešto bolje.

Njezin otac Thomas Markle prvo je priznao da je uzeo novac od paparazza za fotografije, zatim da neće doći na vjenčanje, onda je opet primio novac za intervju i ne prestaje to raditi. Polusestra Samantha i polubrat Thomas Jr. konstantno pljuju po njoj u svjetskim medijima i na društvenim mrežama.

Thomas Markle sad je izjavio kako neće prestati davati intervjue sve dok mu Meghan i Harry ne dopuste da bude dio njihovih života.

Profimedia

"Šutio sam godinu dana i mediji su me razvlačili, govorili da se skrivam u Meksiku. Zato sad pričam svoju stranu priče. Sve što trebaju je razgovarati sa mnom, a ja neću prestati dok se to ne dogodi", rekao je Meghanin otac. U prethodnom intervjuu rekao je da vjeruje kako je Meghan prestravljena životom u kraljevskoj obitelji.

"Vidio sam to u njezinim očima, u njezinom osmijehu, na njezinom licu. To nije namješten smiješak, to je smiješak kroz bol. Mislim da je prestravljena, a to me zabrinjava. Mislim da je pod prevelikim pritiskom. Velika cijena se plaća udajom u tu obitelj", rekao je. Također tvrdi da telefonski broj koji je dobio na kojem može kontaktirati Meghan više ne radi.

"Sve što joj želim reći je: 'volim te, nedostaješ mi i žao mi je za sve što je pošlo po krivu'", rekao je.

Nakon toga njezina polusestra Samantha na Twitteru je ponovno počela pljuvati po njoj.

Profimedia

"Kako bi bilo da je obratila pozornost na svog oca? Bilo je dosta. Ponašaj se kao humanitarka, ponašaj se kao žena. Ako naš otac umre, to će biti tvoja krivica", napisala je. Inače, Samantha radi na knjizi radnog naslova "U sjeni vojvotkinje", u kojem će opisati svoj život s Meghan.

kraljevska obitelj

Meghan Markle

Thomas Markle

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter