Druga sreća

Meghanin prvi muž pronašao je svoju princezu: Producent oženio bogatu nasljednicu


Ines Madunić
10.10.2018.13:40
Meghanin prvi muž pronašao je svoju princezu: Producent oženio bogatu nasljednicu
Profimedia

sažeto

U vezi s Meghan bio je šest godina, a brak je potrajao tri godine


Ines Madunić
10.10.2018.13:40

Holivudski producent Trevor Engelson vjenčao se u Los Angelesu s Tracey Kurland na maloj ceremoniji. Engelson je prvi suprug vojvotkinje od Sussexa s kojom je bio u vezi šest godina, a onda i tri godine u braku. Razveli su se 2014. godine, a Meghan Markle za dvije godine upoznala je svog sadašnjeg muža, princa Harryja.

Engelson je sreeću pronašao s nutricionisticom i bogatom nasljednicom Tracey, čiji je otac bankar s multimilijunskim iznosom na računu, a u vezi su godinu dana.

Njihovo vjenčanje nije bilo tako raskošno kao Meghanino - bilo je u krugu obitelji i najbližih prijatelja, a sve je bilo prilično opušteno.

Fotografije s društvenih mreža nakon nekog su vremena maknute.

Nedugo nakon što su objavljene zaruke Meghan i princa Harryja, Engelson je navodno počeo raditi na seriji o američkoj glumici koja se udala za člana britanske kraljevske obitelji, no njezini su ga prijatelji nagovorili da od toga ipak odustane. Vojvotkinja mu je također zahvalila jer s medijima nije podijelio njihovu priču, za razliku od njezina oca, s kojim zbog toga više ne razgovara.

Meghan i Trevor vjenčali su se 2011. godine nakon šest godina veze. Vjenčanje je bilo na Jamajci, a slavlje je trajalo četiri dana.

vjenčanje

princ Harry

Meghan Markle

razvod braka

Trevor Engelson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter