Sad je na njezinoj strani

Meghanin polubrat promijenio ploču: 'Ne vjerujte ničemu što priča moja sestra Samantha, sve su to laži jer je ljubomorna na Meghan'


Ines Madunić
19.02.2019.21:00
Meghanin polubrat promijenio ploču: 'Ne vjerujte ničemu što priča moja sestra Samantha, sve su to laži jer je ljubomorna na Meghan'
Profimedia

sažeto

Thomas Markle Jr. moli polusestru da oprosti njihovom ocu i dopusti mu da upozna unuče


Ines Madunić
19.02.2019.21:00

Meghan Markle možda je pronašla svog princa, no u obiteljskom životu ne cvjetaju joj ruže. Dapače, odnos s ocem je na najnižim granama otkad je on medijima objavio intimno pismo koje mu je poslala netom prije vjenčanja na kojem se nije pojavio. Kontakt s njom nema otad.

Njegova kćer iz prvog braka, Samantha, već više od godinu dana pljuje po vojvotkinji od Sussexa u medijima, a planira objaviti dvije knjige u kojima će podijeliti sve tajne o Meghan.
Iako mnogi upućeni tvrde kako Meghan sa Samanthom nije imala praktički nikakav odnos tijekom života, to ne sprječava Samanthu da ju u svakoj mogućoj prilici izvrijeđa.

Thomas Jr., Meghanin polubrat, i sam je prije pričao o tome kako je obitelj "povrijeđena" time što ih nije pozvala na kraljevsko vjenčanje, no sad je promijenio ploču i okrenuo se protiv svoje sestre.

Profimedia

On i Samantha s ocem i Meghaninom majkom Dorijom Ragland živjeli su tri-četiri godine prije nego što se ona rodila, a tvrdi kako je njegova sestra uvijek bila negativna i ogorčena.

"Bila je ljubomorna na Meghan od samog početka i još uvijek jest. Nikad nije provodila vrijeme s njom i jedva ju poznaje. Kontakt s Meghan smanjio se drastično kad je dobila ulogu u seriji 'Suits', a jasno mi je kako su je intervjui u kojima smo loše govorili o njoj još više udaljili od nas", zaključio je Thomas Jr.

On ni sa Samanthom nije više u dobrim odnosima te godinama nisu pričali.

"Jako je teško slagati se s njom, ogorčena je i jako negativna. Ne bih vjerovao ni riječi onoga što je dosad rekla o Meghan ni onoga što će izaći u njezinim knjigama", rekao je Thomas Jr., a navodno je čak i njihov otac molio Samanthu da prestane pričati o polusestri.

Profimedia

"Moja jedina poruka za Meghan je da se javi svom ocu jer bi mu puno značilo da bude dio njezinog života i da upozna svoje unuče", rekao je Thomas Jr.

To će se vrlo teško dogoditi jer Meghan ne može prijeći preko toga da je Thomas objavio pismo u kojem ga ona moli da prestane pričati s novinarima te da joj je slomio srce svojim izjavama.

kraljevska obitelj

Meghan Markle

Thomas Markle

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter