Sve više šokira

Meghanin otac priznao: 'Uzimao sam kokain, ali u to su vrijeme svi oko mene to radili, bilo je normalno'


Ines Madunić
14.10.2018.21:00
Meghanin otac priznao: 'Uzimao sam kokain, ali u to su vrijeme svi oko mene to radili, bilo je normalno'
Getty Images

sažeto

Thomas Markle stvarno bi trebao prestati pričati s novinarima...


Ines Madunić
14.10.2018.21:00

U novom intervjuu za National Enquirer otac vojvotkinje od Sussexa pričao je o svojoj karijeri uspješnoj i nagrađivanog televizijskog producenta. Thomas Markle je radio u Hollywoodu tijekom sedamdesetih i osamdesetih te je više puta dobio Emmy.

"U to vrijeme bilo je puno kokaina, svi su oko mene to radili. Siguran sam da sam i ja koji put šmrknuo kokain. To je bilo uobičajeno", rekao je Markle.

Njegov kolega kaže da se radilo o iznimno napornom i teškom poslu jer su radili po cijele dane, nekad i više od 12 sati, a Markle je bio jedan od najboljih.

"Rekao bih da je uzimao kokain i češće nego samo 'povremeno', ali to nikad nije utjecalo na njegovu ljubav prema Meghan. Svaki slobodan trenutak provodio je s njom i obožavao ju je oduvijek. Ona je njegova najveća droga", izjavio je anonimni izvor.

Meghanin otac razveo se od njezine majke kad je ona bila djevojčica, a kasnije su se udaljili. Meghan nije u dobrim odnosima s njegovom stranom obitelji, odnosno s polubratom Thomasom Jr. i polusestrom Samanthom, koji su je javno prozivali i vrijeđali prije i poslije vjenčanja s Harryjem.

Nakon što je priznao da je uzeo novac od novinara kako bi ga "slučajno" fotografirali Markle je odusatao od dolaska na kraljevsko vjenčanje, da bi kasnije rekao da je to zato što je pretrpio srčani udar. Otad se nije čuo sa kćeri.

Meghan Markle

kokain

Thomas Markle

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter