FOTO: PROBA KRALJEVSKOG VJENČANJA

Meghanin otac oporavlja se od operacije srca i definitivno ne dolazi, a na svadbi će pjevati Elton John


Ines Madunić
17.05.2018.16:40
Meghanin otac oporavlja se od operacije srca i definitivno ne dolazi, a na svadbi će pjevati Elton John
Reuters

sažeto

Buduća vojvotkinja objavila je priopćenje o svom ocu i njegovom ne dolasku na vjenčanje


Ines Madunić
17.05.2018.16:40

U četvrtak je u Londonu održana proba za vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja, a i budući mladenci sudjelovali su u procesiji. S njima su bili Harryjev brat William i vojvotkinja Kate. Policija osigurava cijeli grad, a kako bi sve izgledalo savršeno s ulica kojima će prolaziti procesija i mladenci maknuli su beskućnike koji su tamo spavali. Sve dok vjenčanje ne prođe osiguravat će ulice.

Profimedia

A buduća vojvotkinja od Sussexa konačno je i službeno potvrdila da njezin otac Thomas neće doći na vjenčanje.

"Nažalost, moj otac neće doćo na naše vjenčanje. Uvijek sam brinula za njega i nadam se da će dobiti prostor koji treba da se fokusira na svoje zdravlje. Želim zahvaliti svima na velikodušnim porukama podrške i želim da znate koliko se Harry i ja veselimo što ćemo svoj posebni dan dijeliti s vama u subotu", napisala je u izjavi.

Njezin otac pretrpio je drugi srčani udar i ugrađene su mu tri srčane prijemosnice na jučerašnjoj operaciji te ne smije putovati u London.

Profimedia

"Dugo ću se oporavljati. Dobro sam. Ostajem u bolnici još nekoliko dana. Ne smijem se uzbuđivati", rekao je Markle.

Umjesto njega, do oltara će Meghan odvesti njezina majka Doria Ragland, koja je u London došla u srijedu, a četvrtak je provela u upoznavanju kraljice, princa Charlesa i Camille te drugih članova kraljevske obitelji.

Za svoje loše zdravlje optužio je svog sina Thomasa Jr., Meghaninog polubrata, koji je poslao otvoreno pismo princu Harryju u kojem ga moli da otkaže vjenčanje s Meghan jer će to biti "najveća pogreška u povijesti britanske monarhije".

Reuters

Njegova kćer iz drugog braka, Samantha, također je javno istupala protiv polusestre i prozvala je Kensingtonsku palaču jer nisu financijski pomogli njezinom ocu.

"Zvala sam ih i tražila pomoć. Ja sam mu dva puta uplaćivala novac, inače ne bi preživio. Meghan ga nijednom nije nazvala otkad je imao srčani udar", rekla je Samantha. Nitko od njih nije pozvan na vjenčanje.

Profimedia

Inače, potvrđeno je da će na svadbi nastupati Elton John, a od nastupa Spice Girls ipak neće biti ništa.

Reuters

kraljevska obitelj

Meghan Markle

princ Harry

kraljevsko vjenčanje

Thomas Markle

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter