Kate to nije smjela

Meghan opet krši tradiciju, Božić će provesti s kraljevskom obitelji


Ines Madunić
03.12.2017.15:40
Meghan opet krši tradiciju, Božić će provesti s kraljevskom obitelji
Getty Images

sažeto

Prema pravilima, buduća vojvotkinja to ne bi smjela prije vjenčanja


Ines Madunić
03.12.2017.15:40

Ove godine Meghan Markle (36) Božić će provesti sa zaručnikom princom Harryjem (33) i njegovom obitelji u kući Sandringham u Norfolku. Njezina obitelj je u Americi, a Meghan se već preselila u London, no ovo je još jedno kršenje pravila.

Naime, tradicionalna četiri dana u Norfolku s kraljicom Elizabetom II (91) i ostatkom obitelji inače smiju provesti samo formalni članovi obitelji. Primjerice, Kate to nije smjela učiniti prije vjenčanja za Williama 2011. godine pa je tako Božić godinu prije provela sa svojom obitelji. Nije bila pozvana, kao ni Mike Tindall prije nego što je postao suprug Zare Philips, kćeri princeze Anne.

"Monarhija se oslanja na tradiciju, ali i često stvara svoju. Meghanina obitelj je u Americi, a ona već živi s Harryjem u Londonu. Jednostavno ne bi bio dobar PR da ona ostane sama u njihovoj kući u sklopu dvorca Kensington za vrijeme blagdana", rekao je stručnjak za kraljevske običaje Richard Fitzwilliams za britanske medije.

Meghan i Harry prekršili su nekoliko pravila, a jedno od njih je i to da od zaruka do vjenčanja treba proći minimalno dvije godine, što su William i Kate također poštovali. Vjeruje se da Harryju krajica gleda kroz prste jer je malo vjerojatno da će ikad postati kralj, dok je William na redu nakon svog oca Charlesa.

 

For more on The Duke and Duchess of Cambridge's visit to Birmingham today, follow the link in bio.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Nov 22, 2017 at 12:22pm PST

kraljevska obitelj

Meghan Markle

princ Harry

božić

Kate Middleton

princ William

kraljica Elizabeta II.

princ Charles

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter