Novi život

Meghan Markle okončala s društvenim mrežama - izbrisala je sve profile koje je imala


Mirjana Filipović
10.01.2018.11:45
Meghan Markle okončala s društvenim mrežama - izbrisala je sve profile koje je imala
Reuters

sažeto

Meghan je na Instagramu pratilo skoro dva milijuna ljudi, na Twitteru više od njih 350 tisuća, a na Facebooku njih preko 800 tisuća


Mirjana Filipović
10.01.2018.11:45

Buduća supruga princa Harryja donijela je odluku o zatvaranju svih korisničkih računa na društvenim mrežama kao što su Twitter, Facebook i Instagram. Ovo je samo jedan dio priprema Meghan Markle za službeni ulazak u kraljevsku obitelj, a iz Kensingtonske palače su poručili da je bivša glumica zahvalna svima koji su je pratili tijekom godina, no da i ovako i onako već neko vrijeme nije bila aktivna na tom području pa da je ovaj potez bio logičan.

Kraljevska obitelj ima službene profile na spomenutim društvenim mrežama, no tim računima upravljaju osobe koje su zadužene samo za to i na njima se uglavnom objavljuju vijesti važne po pitanju njihovih članova, ali ne i privatni detalji.

Meghan je na Instagramu pratilo skoro dva milijuna ljudi, na Twitteru više od njih 350 tisuća, a na Facebooku njih preko 800 tisuća. Već ranije Meghan je zatvorila i svoj blog.

Zvijezda serije 'Suits' božićne je blagdane provela s Harryjevom obitelji, a Harryjev brat William i njegova supruga Kate odlično su je prihvatili, pomažu joj u prilagođavanju novim okolnostima i rado joj dijele savjete da joj olakšaju cijelu situaciju.

Meghan Markle

princ Harry

društvene mreže

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter