Pripreme za kraljevski režim

Meghan Markle gasi svoj blog, oprašta se od glumačke karijere i seli u London


Ines Madunić
18.10.2017.16:10
Meghan Markle gasi svoj blog, oprašta se od glumačke karijere i seli u London
Reuters

sažeto

Američka glumica prestaje pisati lifestyle blog nakon tri godine, a čini se da su to sve pripreme za udaju za princa Harryja


Ines Madunić
18.10.2017.16:10

Meghan Markle (36) oprostila se s čitateljima svog lifestyle bloga TheTig.com, i to navodno jer kraljevska obitelj smatra da to nije primjereno za njihovu buduću članicu.

"Nakon skoro tri prekrasne godine ove avanture s vama, vrijeme je da s eoprostim s The Tigom. Ono što je počelo kao strastveni projekt (moj mali motor pokretač) pretvorilo se u divnu zajednicu inspiracije, podrške i zabave. Uljepšali ste mi dane i ispunili me srećom. Nastavite tražiti te trenutke otkrivanja, smijte se i riskirajte, budite 'promjena koju želite vidjeti u svijetu'. Iznad svega, ne zaboravite da ste vrijedni - kao što sam vam uvijek govorila - ti, moj dragi prijatelju, si dovoljan. Hvala vam za sve", stoji u oproštajnoj poruci američke glumice.

Reuters

Gašenje bloga vjerojatno je samo priprema za vjenčanje s princom Harryjem (33) nakon godinu dana veze. Idući korak vjerojatno je odustajanje od glumačke karijere, a uskoro će se preseliti u London.

Umjesto glume, Meghan će se nastaviti baviti humanitarnim radom. Glumica već godinama radi s Unicefom pa joj to nije novost, a navodno se veseli tome što će se u potpunosti moći posvetiti tom radu.

kraljevska obitelj

vjenčanje

Meghan Markle

princ Harry

blog

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter