Harry važniji od agenta 007

Meghan je trebala biti iduća Bond djevojka, ali je izabrala ljubav i napustila karijeru


Ines Madunić
29.12.2017.09:45
Meghan je trebala biti iduća Bond djevojka, ali je izabrala ljubav i napustila karijeru
Getty Images

sažeto

Američka glumica bila je u najužem izboru za novi film s Danielom Craigom


Ines Madunić
29.12.2017.09:45

Glumicu Meghan Markle (36) producenti novog filma o Jamesu Bondu zapazili su u odvjetničkoj seriji "Suits" i zaključili da bi bila savršena Bond djevojka. No, njezine zaruke za britanskog princa Harryja (33) prekinule su pregovore jer je buduća vojvotkinja napustila karijeru.

Meghan će se za princa udati u svibnju iduće godine, a netom prije što su i službeno objavili zaruke glumica je odustala od dosadašnje karijere koju je gradila te će se posvetiti humanitarnom radu.

"Savršeno je odgovarala opisu Bond djevojke. Glamurozna je, seksi i dobra je glumica. U posljednjih nekoliko filmova tu su ulogu dobivale glumice koje su na početku karijere, a ona je bila u užem izboru za novi film. Osim nje, razmatralo se još četiri glumice", rekao je izvor.

Meghan se zbog udaje u britansku kraljevsku obitelj morala odreći holivudske karijere, a ugasila je i svoj lifestyle blog.

U novom filmu o britanskom špijunu po peti put glumit će ga Daniel Craig (49), a producenti nakon njega najavljuju velike promjene u franšizi te kažu kako bi nakon njega Bonda mogla zaigrati i žena. Trenutno je u najužem izboru Britanac James Norton

kraljevska obitelj

Meghan Markle

princ Harry

James Bond

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter