Sayonara Zara party

Meghan je organizirala tulum na kojem je prijateljima dijelila svoju jeftinu odjeću nakon što se proslavila toliko da može kupovati dizajnerske komade


Ines Madunić
04.01.2019.21:00
Meghan je organizirala tulum na kojem je prijateljima dijelila svoju jeftinu odjeću nakon što se proslavila toliko da može kupovati dizajnerske komade
Getty Images

sažeto

Vojvotkinja od Sussexa uvijek je znala da će uspjeti


Ines Madunić
04.01.2019.21:00

Poznanik Meghan Markle za Vanity Fair ispričao je kakva je glumica bila prije nego što je postala vojvotkinja od Sussexa.

Rođena u Kaliforniji, glumačku karijeru počela je graditi u Los Angelesu, a probila se kad je 2011. dobila ulogu tajnice u seriji "Suits".

"Kad je shvatila da će postati slavna i da je počela više zarađivati, organizirala je tulum na kojem je dijelila jeftiniju odjeću. Htjela je isprazniti ormar i napraviti mjesta za novu dizajnersku odjeću koju si je konačno mogla priuštiti", rekao je anonimni izvor.

Tvrde i kako je Meghan jako pametna i uporna, ali nije baš pristupačna.

"Nije osoba s kojom možeš lako postati prijatelj. Njezin je cilj uvijek bio postati slavna. Nevjerojatno je pametna i radišna, ali jako suzdržana. Ona je tip osobe kojoj će najbolji prijatelj biti njezin stilist", rekao je izvor.

Inače, Meghanina najbolja prijateljica jest njezina sitlistica. Jessicu Mulroney upoznala je na snimanju serije "Suits", a ona joj je pomogla izabrati novu garderobu.

Njih su se dvije zbližile, a navodno je Meghan oduševljena Jessicom i njezinim stilom života te ju gleda kao svojevrstan uzor.

U posljednje vrijeme sve su češće informacije kako je vojvotkinja prilično teška osoba. Otkad je postala članica kraljevske obitelji dvije su asistentice dale otkaz, navodno baš zbog nje. 

kraljevska obitelj

Meghan Markle

dizajnerska odjeća

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter