Kad ne glumi, Zrinka je u masliniku

'Masline su moja velika ljubav i najbolji odmor za dušu i tijelo'


Mirjana Filipović
24.04.2017.15:40
'Masline su moja velika ljubav i najbolji odmor za dušu i tijelo'
Ivica Radić

sažeto

Pored uspješnih projekata koje odrađuje, Zrinka ima vremena i za svoj omiljeni hobi


Mirjana Filipović
24.04.2017.15:40

Kad ne radi na uspješnim glumačkim projektima, Zrinka Cvitešić vrijeme također kvalitetno provodi. I to ni manje ni više već u - masliniku.

Naime, kako piše Maslina, glumica je u subotu na devetoj po redu manifestaciji 'Oblica fest 2017' u Postirima na Braču za svoje ulje dobila srebrnu medalju.

- Ide na bolje. Lani sam bila brončana, a ove godine, eto, srebrna. Masline i maslinovo ulje postali su moja velika ljubav, ali i najbolji odmor za dušu i tijelo. U Donjem Humcu imam jedan maslinik sa 150 stabala i svaki slobodni trenutak provodim u njemu. Pomažu mi i susjedi, ali dobar dio posla odradim sama - rekla je Zrinka za Maslinu te obećala da domaćinima da će im se pridružiti i na Prvom svjetskom prvenstvu u branju maslina.

Ivica Radić

Ova godina za Zrinku je počela poprilično uspješno. Naime, u siječnju je dobila ulogu u filmu oskarovca Woodyja Harrelsona. Film 'Lost in London' prikazivao se uživo u 550 kina u SAD-u, a kadrovi su se snimali na 14 lokacija u Londonu. Dobila je i ulogu u filmu 'General' Antuna Vrdoljaka gdje glumi Ximenu, Francuskinju koju je Ante Gotovina upoznao na putu prema sjedištu Legije stranaca.

Iza Zrinke je i britanska kazališna nagrada Olivier koju je glumica dobila 2014. godine za ulogu Djevojke u mjuziklu 'Once'.

Glumica je trenutačno u vezi s nogometašem Nikom Kranjčarom.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter