'Rep ne plaća račune'

Najpoznatiji hrvatski reper danas radi na gradilištu


Mirjana Filipović
03.03.2017.09:40
Najpoznatiji hrvatski reper danas radi na gradilištu
Biljana Gaurina / CROPIX

sažeto

Marin Ivanović Stoka prvi put u komuni završio 2007., a tijekom godina je utjehu i spas pronašao u vjeri


Mirjana Filipović
03.03.2017.09:40

Marin Ivanović Stoka nekad je bio jedan od najpoznatijih hrvatskih repera, no zbog ovisnosti o kokainu na neko se vrijeme povukao s estradne scene. U siječnju ove godine po četvrti je put izašao iz komune.

Iako se nema namjeru glazbe potpuno odreći, pohvalio se da će račune za početak plaćati radom na gradilištu.

- Kopamo blato da nađemo zlato, prljave ruke znak su čistog novca. - napisao je pored fotografija koje je objavio na Facebooku i oduševio obožavatelje.

Dodao je i da je rep zakon no da ne plaća račune.

Zbog svih problema koji su ga snašli zadnjih je godina utjehu pronašao u vjeri, pa je tako u jednom trenutku napisao i vjersku pjesmu koju je posvetio fra Zvjezdanu Liniću.

- 'Dragi Bože, hvala ti što uvijek me pratiš, uvijek kad zastranim ti na pravi put me vratiš, moje molitve shvatiš, sive rime pozlatiš, jer molitva je najbolji lijek kada patiš. Hvala ti što mač si moj, oklop, koncentracija, u sivom svijetu, punom zla, bojna formacija - dio je pjesme.

Bivši reper u komuni je prvi put završio 2007. godine da bi se nakon toga na rehabilitaciju prijavio opet 2010. godine. Na odvikavanju je bio i u Španjolskoj.

- Isus daje mi bljesak, moć za dobiti pljesak, da idem laganini po bini, pričam čudesa, mirno da koračam, ne proguta me živi pijesak, blato mato, Bože hvala ti zato, tvoja ljubav puni srce, oči sjaje kao zlato - dio je još jedne pjesme za koju je bio inspiriran.

droga

Marin Ivanović Stoka

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter